Tehéntej allergiás a 3 hónapos kislányom. Tünetként a hasmenés jelentkezett, ami véres lett a sérült nyálkahártyától. Tejdiétát tartok, még azt se eszem meg, ami nyomokban tejet tartalmazhat. Ha volt valakinek hasonló, mikorra rendeződtek a tünetek?
Mindkét gyerkőcöm tejfehérje-allergiás volt. A fiam most 3 éves, másfél éves korában volt tejterhelésen, azóta ehet-ihat tejet, tejtermékeket. Viszont addig semmit, még azt sem, ami nyomokban...nagyon nehéz időszak volt,de megérte kivárni, mert teljesen rendbe jött.
A kislányom 13 hónapos. Nála azonnal az elején elkaptuk a dolgot, úgyhogy Őt korábban is terhelték (10 hósan elkezdhettem adni Neki a tejtermékeket a tej kivételével/. Semmi baja sem volt hál' istennek. Úgyhogy azóta eszik tejtermékeket, viszont tejet csak két éves korában vezethetem be.
Ja, és amíg szopiztak /a fiam 15 hónapig, a kislányom 1 évig/, addig én is abszolút nulldiétàn voltam, tehát a nyomokban...sem ehettem.
Nekik is durva véres hasmenéssel jelentkezett az allergia.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!