A szokásos pms tünetek közül (pl. mellfeszülés, pattanás, hasmenés, ingerlékenység, sírós hangulat, izzadás stb. ) nektek melyik szokott lenni, és jelentkezett-e valamelyik abban a hónapban, amikor babásak lettetek?
Nem terhességi tünetre vagyok kíváncsi, mert az tudom, hogy nincs a nemvárt előtt. Inkább csak tapasztalatok érdekelnének, hogy miben volt más, vagy éppen hasonló a sikeres hónap.
(Ha pl. kijött rajtam a szokásos pattanás vajon tutira elúszott-e ez a hónap is.)
Szia. Nekem màr 6.7.napja görcsölt a hasam,szurkàlt, előszőr mèg azt hittem hogy ovulàciò miatt. Mint utòlag kiderült az a hònap sokkal rövidebb volt a szokàsosnàl ès màr règ volt peteèrèsem, de azt èn akkor mèg nem tudtam, aztàn amikor màr 7.napja görcsöltem kezdett durcsa lenni de nem is mertem hinni benne, kb teljesen lemondtam màr arròl a hònapròl :) egyik reggel, mèg a mai napig nem èrtem mièrt, de csinàltam egy tesztet,halvànyka volt de mèg le se telt a 3 perc ès làttam, annyira bezsongtam hogy nem csinaltam mèg egy èrzekenyebb tesztet....viszont màsnap digitàlis pozi lett :) utàna mèg csinàltam pàrat hogy elhiggyem minden nap 😂
Most vagyok kicsit több mint pont 6 hetes :)
Drukkolok hogy sikerüljön :)
Mellfeszülés szokott lenni, és volt a pozitív teszt előtt is.
AZ izzadás nekem nem pms tünet, nem szoktam mensi előtt izzadni, de abban a hónapban (és még utána is 9 hónapig) "vert a víz".
Ingerlékenység, és csokiéhség szokott még lenni menstruáció előtt, de akkor ezek elmaradtak.
Szia! Nekem nem várt elött 3nappal mellfájdalom volt,de annyira,hogy pl.felkelés után fognom kellett a mellem,mert azt hittem leszakad a helyéről! Ilyet még nem tapasztaltam,fura érzés volt
Volt alhasi feszülésem,görcs,majd barnázás,derékfájdalom! Barnázni soha nem szoktam menszi elött,ez is furcsa volt
Mondtam,nah ez is egy sikertelen hónap...majd legközelebb!
Nem várt elött 2 nappal,már pozitivat teszteltem,de még néha néha barnáztam!
Nemvárt napjára,elmúlt a barnázásom...
Azóta csak mellfájdalmam van! Semmi tünetem sincs!
Jövőhéten megyek dokihoz!
Pattanásom ugyanugy kijött,az a pár,ami szokott menszeszkor
Az elmúlt,most szép tiszta az arcom
Nekem az első terhességem előtt mindig kb 5-6 nappal a menzesz előtt elkezdett fájni a mellem. Amikor terhes lettem, akkoris ugyanez volt, emlékszem, Szemlnteste volt, amikor éreztem a mellfeszülést, el is kezdtem szentségelni a férjemnek, hogy meg fog jönni, majd jól beboroztam. 26-án (3nappal a nem várt előtt) pozitívat teszteltem, na onnantól már nem ittam, kimaradt a szilveszteri koccintás is.
A terhesség utáni ciklusaimban már sosem volt mellfeszülésem, így amikor elkezdtünk próbálkozni megint és a nem várt menzesz előtt nem volt semmi mellfeszülés, megint csak elkezdtem szentségelni a férjemnek, hogy mindjárt itt az esedékes menzesz, nem fáj a mellem, tuti nincs semmi, mert az elsőnél fájt. Pont egy esküvőre mentünk, ahol bánatomban megint beboroztam. Rá 3 napra kellett volna megjönnie, de helyette pozitívat teszteltem.
Szóval nekem egyik esetben sem volt más, mint egy szokásos ciklus 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!