Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lehet újra szülni?

Mikor lehet újra szülni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapja szültem és nagyon szeretnék mégegy kisbabát. Az orvosomat még nem kérdeztem, majd 2 hét múlva megyek hozzá, hogy ő mit javasol, mennyi időnek kell eltelnie két szülés között. De előtte szeretném megkérdezni titeket, hogy neketek mina tapasztalatok? Úgy vagyok vele hogy minél kisebb a korkülönbség annál jobb, de persze csak úgy vállalnék ha biztonságos. Köszönöm előre a válaszokat.
2019. ápr. 27. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

A regeneralodashoz minimum annyi idő kell, mint maga a terhesseg, de altalában 1 évet mondanak.

Persze volt ismerősöm, akinek a gyerekei közt 11 honap van, a masiknál 13. Én majd 6 évvel kesőbb szultem, mert nem akartam olyan kicsi korkulonbséget és kiesni sem akartam 4-6 evre a melobol

2019. ápr. 27. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hónap várakozást javasolt a doki ..
2019. ápr. 27. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
13 hónappal az első után született vbac babám. 😊 Problémamentes volt a terhesség és abszolút nem nehéz a 2 kicsivel. 😊
2019. ápr. 27. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is egy évet mondott az orvosom.
2019. ápr. 27. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Egy evet javasolt szules utan az orvosom. En is a kis korkülönbség híve vagyok, 2 ev van a gyerekeim közt.
2019. ápr. 27. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
1,5 év van a fiam és sz ikrek között. Nekem nagyon nehéz volt a második terhességem. Nem csinálnám mashogy, de többször felmerült, hogy azért könyebb lenne ha picivel idősebb lenne a fiam.
2019. ápr. 27. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
11-12 hónapnak illik eltelni 2 szülés között. Ugye a gyermekágyas 6 hét+ az újabb 9 hónap terhesség. Amúgy nincs általános, mindenkire érvényes szabály, mennyi időnek kell eltelni a szülések között. Egyénileg megvizsgál a doki, és megbeszélitek.
2019. ápr. 27. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól is függ, hogy természetes úton szültél vagy császárral. Első terhességem problémamentes volt, a szülés is. Fiatal voltam, sportos. A 6 hetes kontrollon mondtam a dokimnak, hogy vágyom még egy babára. Kérdezte, hogy mi az akadálya:). Második szülésem sűrgösségi császár volt. 1 évet javasolt a 2 terhesség között.
2019. ápr. 27. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!