Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOS! Ugye ez még nem a szülés?...

SOS! Ugye ez még nem a szülés? Tegnap óta enyhe, néha picit erősebb menses görcseim vannak. Éjjel vagy 4x felkeltem rá.

Figyelt kérdés
Nem erősödött tegnap óta, de kicsit olyan érzés mintha nagywcznem kéne. Nem is sűrűsödött tegnap dél óta, olyan óránként, kétóránként jön rám. Ugye ezek csak a jóslófájások lehetnek? Vagy baj van, mivel csak 33 hetes vagyok?
2008. nov. 11. 05:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a baba nagyon mozog (már koponyafekvéses)
2008. nov. 11. 05:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én babám szinte végig koponyafekvéses,olt,csak 1-2 bukfencet vetett.

Tessék rengeteget pihenni!Nincs házimunka,semmi ilyesmi,csak feküdni,és 1-2 napig egyél magne B6 ot.Az elején 3*2ben,majd,ha javul a helyzet,csökkentsd 3*1re.Majd egyesével.

Amúgy mégcsak jóslók,de azt jelzik,h nagyon nem pihensz eleget,és nem lesz jó vége,ha nem változtatsz az életmódodon.

2008. nov. 11. 07:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsot.
2008. nov. 11. 07:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért én a helyedben felhívnám a dokimat/védőnőmet/a tehesrendelést,ahová jársz...de sztem sincs nagy baj,de feltétlenül pihenj.6 hós baba anyukája
2008. nov. 11. 08:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Beszéltem a védőnővel és azt mondta, hogy figyeljem, nem erősödik vagy sűrűsödik-e.

Szerencsére mostmár mintha jobban lennék picit. Akkor csak nem fog még kibújni, nem? Tegnap óta azért már erősödne, ha szülnék.? Kicsit ijesztő...

2008. nov. 11. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!