40. betöltött hét után kinél hogy zajlott a szülés? Mikor indult be vagy indították?
Nagyon el vagyok keseredve így 10 hónapos terhesen hogy sehol semmi. Kérlek írjátok meg kinek milyen szülésre lett így.
3 héttel ezelőtt 3700 grammra becsülték, ezért is félek már meddig húzom még. A napi ctg - ken állandóan alszik még amúgy is! Ma is háromszor rázták meg a hasam és egy tábla csoki se segített, majd még kekszet is hozattak nekem mire nagy nehezen felébredt. Minden nap járok már, hiába kávé, kaja, csoki, ő csak alszik. Semmi jele hogy jönne és nagyon el vagyok már keseredve.
40+2 hetes vagyok.
Jesszus mennyi türelmetlen ember....
41.heten indult be magatol.
40+4 naposan indítottak az elsővel.
40+6 naposan a másodikkal, a 3. Babát pedig 2 hét múlva a 38. Héten fogják indítani.
Én biztosan nem kockáztatnék, azzal, hogy elutasítom az indítást. A gyermekem egészsége mindennél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!