Hogy tegyem túl magam a császármetszésen?
Abszolút természetes szülés párti vagyok.
Erre 12 héttel ezelőtt mikor csak besétáltam a rutin 38. hetes ultrahangra azonnal befektettek és másnap meg is császároztak. Olyan indok volt ami kizárta a természetes szülés lehetőségét, hiába rimánkodtam. Eltelt 12 hét, de azóta sem tudom megemészteni, hiába van itt az édes, egészséges kisbabám. Én szülni akartam..Ráadásul az orvosom azt mondta, kevés esély van 2. terhességnél első után természetes szülésre. Én meg mégegyszer végig nem csinálok egy császárt, abban 1000%-ig biztos vagyok. Akkor nem lesz több baba. Ezt az elsőt se tudom megemészteni. Más is volt vele így?
Miután abbahagytad a hisztit, menj be egy gyerek kórházba és nezd meg a haldokló gyerekeket, beszélgess a szüleikkel.
Vagy esetleg Megadjam az egyik barátnőm elérhetőségét, akinek az orvos nem csinált császárt amikor kellett volna, a most 10 éves fia csak vegetál.
"csak besétáltam a rutin 38. hetes ultrahangra azonnal befektettek és másnap meg is császároztak. "
Keresd fel az orvost és kérdezd meg tőle, miért kellett 38. hétre befektetni és a lehető leghamarabb megcsászározni. Mi lett volna a gyerekkel, ha nem teszi és te milyen eséllyel élted volna túl a szülést, ha nem így van... komolyan.
Ott az egészséges kisbaba, ott vagy Te mellette, mi a gond? Hogy nem úgy volt, ahogy elképzelted?
Talán az életetek múlott rajta.
Vagy ha egy oxigénhiányos, szellemi fogyatékos kisbaba feküdne ott, de természetesen született, az jobb lenne?
Úgy tedd túl magad a császáron, hogy mindketten épek és egészségesek vagytok, és ez a legfontosabb.
Létezik szülés feldolgozó csoport/ terápia
Sokat segít
Én is arra gondolnék hogy a szüléssel nem lenne egy édes babád vagy te magad
Mi volt az ok ami maitf császár lett?
Kérj segítséget pl pszichológustól vagy szülés feldolgozó csoportban.
De addig is, amíg nem jutsz el oda, gondolj arra, hogy a végeredmény a lényeg. Egészséges a gyereked! En bármit megadnék érte, hogy a kislányomnak ne legyen agykárosodása es ennek következtében látássérülése, értelmi fogyatékossága és mozgáskorlátozottsága minden fejlesztés ellenére. Tudom, hogy mindekinek a maga baja a legnagyobb és te most ezt érzed a világ legnagyobb fajdalmanak,de hidd el van ennél ezerszer rosszabb. Örülj annak, ami van es neked a legnagyobb kincsed megvan, egészséges gyereket szültél, az útja-módja mindegy.
Minden emlős ki tudja nyomni a hüvelyén az utódját , ez neked miért ilyen nagy dolog?
Inkább örülnél , hogy egészséges a gyereked ! Ha most lenne egy agysérült gyereked aki egész életében vegetálni fog , de mondhatnád hogy én bezzeg kinyomtam akkor most jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!