Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek fájással kezdődik a...

Akinek fájással kezdődik a szülése, annak mikor folyik el a magzatvize és az gyorsabban tágul is?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet tudni. Van akinek repesztik a burkot. A gyors tágulás is sokmindentől függ.

Nekem az első fájással kezdődött, burkot repesztettek, mégis 26 órát vajúdtam.

A másodiknál is így volt, de ott csak 8 órát. A harmadiknál elfolyt a magzatvíz de ugyan úgy 8 óra volt.

2019. márc. 23. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A tagulas gyorsasagahoz nincs koze h fajassal vagy viz elfolyassal indul a szules. Egyeni. Nekem viz folydogalassal indult de csak ra 5 orara kezdodtek a gyenge fajasok amik aztan egyre erosodtek. Viz folyastol szamitva 23 orara bujt ki a kislanyom.
2019. márc. 23. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Nekem fájásal kezdődött éjjel, de csak reggel mentem be, mert éreztem, hogy lesz ez még erősebb is. Rögtön 2-5 perces fájások voltak, de nem túl durvák. Reggel már kezdett erősödni. Akkor burkot repesztettek, és mondta az orvos, hogy innentől mégerősebb lesz. Úgy is volt.

Délutánra lett gyerek, összesen 14 óra volt.

A fájás a tágulás miatt van. Ahogy erősödik, a tágulás is felgyorsul egy kicsit. De azt nem lehet megjósolni, hogy hány órás lesz. Minden szülés más.

2019. márc. 23. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor folyt el a víz, amikor megindultak a tolo fájások.
2019. márc. 24. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!