Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek mekkora volt a kórházi...

Nektek mekkora volt a kórházi csomagotok?

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok és épp készítem össze a csomagunkat. A 3 részes bőröndszett legnagyobb darabját pakoltam 3/4ig, úgy, hogy a babának nem kell ruhát vinnem (de minden mást igen). Nem tudom, hogy nem fognak-e szólni érte, hogy nagy táskával megyek. A férjem azt mondja, hogy eddig egy heti ruha belefért ebbe a táskába. Most meg alig viszek ruhát. De a nagy csomag pelus, nekem az óriás betétek stb. foglalják a helyet rendesen. A közepesbe meg már csak úgy tudtam behúzni a zipzárt, hogy ráültem, mint a filmekben :)

A szülőszobás csomagom külön van, amiböl majd a köntöst meg a papucsot átteszem majd ebbe szülés után.

2019. márc. 20. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

En egy kismeretu boronddel mentem (50*40*25-os meret) es a pelenkazo taskaba pakoltam a babanak valo dolgokat.

Otthon hagytam osszepakolva dolgokat (valtasruha nekem, a babanak, torolkozo, pelenka, betet, szoval amit cserelni/potolni kell). A ferjem ugyis jott latogatni minden nap, legtobbszor ketszer, amit kertem hozott, a mosnivalot meg vitte is haza azzal a lendulettel.

Ket kulonbozo korhazban szuptem 3 gyereket, de mindegyiknel kertek, hogy max ennyi/ekkora taska menjen be a szuloszobara es a tobbit max az osztalyra hozzak majd be.

Mondjuk tejszaporitot, pumpat nem is kertek, nem is vittem.

2019. márc. 20. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Hatalmas és egy közepes méretű utazó táskával mentem. Nyugodtan vidd a bőröndöt,nem fognak szólni. Nekem is a betét rengeteg helyet foglalt és még vetetnem is kellett a párommal. Plussz én még vittem 4 törölközőt. Jól tettem,mert kettőt magam alá terítettem annyira véreztem.
2019. márc. 20. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugi,az én válaszom se volt hasznos,mert én meg hatalmas táskával mentem☺
2019. márc. 21. 06:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy extra nagy utazótáska nekem, és egy kisebb a babának. Mindkét szüléshez ennyit vittem be. De mire jöttünk haza már több lett a táskák száma. Ami itthon belefért a táskába szépen, az már hazamenetelkor valahogy mégsem :D
2019. márc. 21. 17:33
 15/16 Nyücü ***** válasza:

Engem olyan varatlanul ért a szülés, pont másnap akartam rendezni hogy mit vigyek a kórházba.

Hálóing több amiben tudsz szoptatni az tuti , kényelmes ruha amibe eltudsz menni a vizsgálatokra és a kicsit is vinni kell.Rengeteg alsónemű.Olyan tusfurdő ami illatmentes.Szintén wc papir is én vittem nedves torlokendot de felesleges volt.Rengeteg víz napi 4 litert meg kell innod.Zabkeksz hogy lazuljon a székleted mert ugye addig nem engednek ki még nincs.Betétet adtak ezt a vastag puha jó korhazit nekem volt gatmetszésem és az olyan kenyelmes volt.mimden nap kerdeztek kerunk e.a babanak rengeteg ruhat,inkabb vekonyabbat mert fűtenek a kórtermekbe rettenetesen.a babanak is hoztak mindig pelust mert ahoz nem kellett még popsi kenocsot hasznalni.fura illata is volt.két papucsot ne hogy elkapj valamit zuhanyzas kozben mert ugye azt napi tobbszor kell.Pihe puha vekonyabb anyagu torolkozoket mert ha lesz gatmetszesed ott kenyelmesebb lesz ezzel megtorolnod.evoeszkoz,pohar bogre.Az alap tisztasagi csomag.Melltorlo kendo mindenkeppen,nem fogsz mindig felkelni megmosni szopi elott foleg ha igeny szerint fogsz szoptatni.Erdemes mindent osszepakolni ami a korhazi listan van .Inkabb legyen mint ne.Cumi cumisuveg mellszivo felesleges nekem nem engedtek hasznalni.Rengeteg anyuka ment a legnagyobb boronddel én mar sajnalom hogy nem abba kezdtem bepakolni.Nem ciki van akinek eleg par cucc van aki meg tobbet igenyel :)

2019. márc. 23. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is most készítem össze Bp jános kórház listája alapján 1 nagy utazótáska 1 nagy pelenkázó táska kb.Nekem vinnem kell kis csomag pelust nagy betétet 4 törölköző 3 hálóing mellé viszek kényelmes ruhát hazajövöset is,domestos törlökendö wc re popsikrém ,és törlökendö ,fejéshez müzlistál,evőeszköz, zsepi puha wc papir 5 bugyi,kistányér,bögre, nekem tisztálkodási csomag,cumisüveg kesztyű a babának,ruhát nem irt de viszek, textil pelus.Amúgy elég nagy csomag.És tuti hagytam ki dolgokat
2019. márc. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!