Nektek mekkora volt a kórházi csomagotok?
35 hetes vagyok és épp készítem össze a csomagunkat. A 3 részes bőröndszett legnagyobb darabját pakoltam 3/4ig, úgy, hogy a babának nem kell ruhát vinnem (de minden mást igen). Nem tudom, hogy nem fognak-e szólni érte, hogy nagy táskával megyek. A férjem azt mondja, hogy eddig egy heti ruha belefért ebbe a táskába. Most meg alig viszek ruhát. De a nagy csomag pelus, nekem az óriás betétek stb. foglalják a helyet rendesen. A közepesbe meg már csak úgy tudtam behúzni a zipzárt, hogy ráültem, mint a filmekben :)
A szülőszobás csomagom külön van, amiböl majd a köntöst meg a papucsot átteszem majd ebbe szülés után.
Nekem a nagymeretu volt, de most max a kozepeset viszem.
Nm kell annyi betet, sem a nagy csomag pelenka ezek tenyleg sok helyet foglalnak feleslegesen. Ha kifogy max valaki visz be.
Mit tudtál ekkora bőröndbe 3 napra pakolni? :O
Nekem is kézipoggyász volt + pelenkát csomagban vittem.
Szobatársam egy nagy bőrönddel, 2 zacskóval meg ágyneművel érkezett (hozott magának rendesen párnát, takarót, kis párnát, gyereknek takarót, egyet amin alszik meg egyet amivel betakarja úgy, hogy nálunk a kórházban a peluson kívül minden mást adtak.)
Nagy csomag pelenka ?
Eleve mire a mekonium ( elso szeklet ) tavozik, az 1-2 nap. Kb. 4 pelenkat hasznaltunk el.
Magamnak napi 2 ejszakai Allways eleg volt.
2 haloing, 1 kontos, papucs, fogkefe , fesu.
a pelenkát minek teszed a bőröndbe? be van csomagolva, vidd külön.
Én egy válltáskával indultam neki, fogallam sem volt, hogy nem jöhetek már haza. végül a nagy utazótáskával költöztem be, szülés utánra pedig egy hátizsáknyi cuccom volt pluszba.
3 pakkal megyek majd (illetve 4, egyben kaja van 😄)
1 kozepes borond a szuloszobara (torolkozok, 2 haloing, kontos, 2 papucs, tisztalkodasi szerek, betetek, stb.
1 kisebb sporttaska a babacuccoknak
1 pelenkazo taska babaruhak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!