Mi kell a kórházi csomagba?
Tudom, tok béna vagyok, de a 3. babamat várom, es mar tokre nem tudom hogy mi kell a kórházi csomagba nekünk. 😅😃
Várom a listát, lassan jo lenne összerakni! 😬
(Ilyen alap cuccok hogy pohár, wc papír stb nem kellenek, külföldön vagyunk)
Köszi!!
Honnan tudjuk?
Itt Magyarországon MINDENT neked kell, ott hogy nálad hogy működik csak TE tudhatod.
Ha külföldön vagy, akkor tényleg nehéz segíteni, mert a Magyarországon kért dolgok nagy része olyan, amit más országban simán lehet hogy biztosít a kórház. Inkább próbálj meg helyi anyukáknál, Facebook csoportokban, kórházban érdeklődni.
Itthon (legalábbis ahol én szültem) kérnek mindent, nekünk kellett vinni a babának pelenkát, nedves törlőt, kisplédet, babaruhát, sapkát, textil pelenkát... nem tudom, nálatok ezekből mit ad a kórház.
Anyukának betét, bugyi, hálóing szüléshez + az utána következő napokra (nekem ez pizsinadrág es szoptatós póló volt), törölköző, tisztálkodási szerek, bimbóvédő krém, éveshez tányér, pohár...
És igen, nálunk kellett WC-papír is.
Anglia, de igazabol bárhol van az ember, magának ugyan az kell, mint más országokban.
Pl most jutott eszembe a nedves wc papír, hogy azt tuti viszek, mert az előző szülésnél is jól jott.
Amúgy a babanak mindent kell vinni, semmit nem adnak (persze ha elfelejt vinni az anyuka akkor adnak) meg magamnak is minden kell, de nem emlékszem mar mi ez a minden :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!