Kórházi csomagotok Nektek is egy nagy bőröndbe fér (t) csak bele?
Figyelt kérdés
Csak azokat pakoltam, amikre szükség lesz, de már a két törölköző és a köntösnek is nagy helyre van szüksége, egy bőröndnél kisebb táskába nem fér bele.2009. júl. 21. 16:58
1/5 anonim válasza:
Én két kisebbe pakoltam tavaly, megbántam...
Idén marad a nagy gurulós bőrőnd:-)
De ne izgulj, majd mindenkinél ilyet láttam:-)
2/5 anonim válasza:
Nekem is egy nagyon nagy utazó táska volt és a férjem másnap hozott be még egy táskáni cuccot...
De nekem mindenre szükségem is volt, nem tudnék most sem kevesebbet bapakolni.
Pedig babaruhát nem is kellett vinni, a hazamenőset is később hozta be a férjem.
3/5 anonim válasza:
Igen, sőt még a piperecuccokat külön vittem. És a babának semmit nem pakoltam, később hozott a férjem pelust, hazajövetelhez pedig megint külön ruhát. Meg külön a mellszívót..... stb, stb. Szóval lehet, hogy kettő is megtelne.
4/5 anonim válasza:
Én egy hatalmas sporttáskába pakoltam, plusz még egy hátizsákba. Mindenkinek ennyi cucca van, ne aggódj!
:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hiába próbáltam begyömöszölni kisebbe, így is alig tudom bezárni :o) akkor marad a nagybőrönd
2009. júl. 22. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!