Hogy veszi a bátorságot ehhez?
De gondolom, nem állami kórházban nyújtotta orvosod mindezen szolgáltatásokat és kaptál róla számlát?
Illetve természetesen bárkinek nyújtja ugyanezeket, a hajléktalantól kezdve a nem fizető pácienseinek is.
A gond akkor van ha orvosod benyújtja OEPnek is a számlát, neked nem ad szamlat, illetve megkülönbözteti fizető pácienseit a nem fizetőktől. De ha mindhárom kérdésre természetesen a válaszod, akkor én kérek elnézést.
Számlát kaptam. Mindenről!
Azt meg nem gondolnám, hogy munkaidején kívül akárkit köteles lenne ellátni, és mindenkihez köteles lenne bemenni. Arra van az ügyeleti rendszer, az éppen dolgozó orvosok. Én meg -többek között- azt fizettem meg, hogy munkaidején kívül is számíthattam Rá.
De munkaidejében NEM látja el magánbetegeit, amennyiben állami kórházban dolgozik-mindig munkaidején kívül fogadott téged? És nem hagyja ott a hajléktalan nőt, magánbetegei miatt ha épp ő az ügyeletes?
Szóval magánbeteget csak kórháti munkaidején kívül lát el, nem számol el OEP felé IS általad kifizetett kezelést, illetve bérelte a műtőt, amiben téged műtött és fizetett a kórháznak a felhasznalt anyagokért?
Az dicséretes hogy adott számlát a hálapénzről.
Nem érdekel, hogy az orvos és a kórház hogyan rendezi -vagy nem rendezi- ezt egymás között. Nem hinném, hogy betegként ezzel nekem kéne foglalkoznom; ahogy azt sem, hogy erről számon kéne kérjem az orvost... Azért gondolkodjunk már reális, életszerű keretek között!
Amiért felfogadtam az orvosom, az maximálisan teljesült.
Csak annyit reagálnék:
''bemész pl szájsebészetre a gyerekeddel és nem látja el orvos mert maszekol a műtőben. Oké kihívhatod és ajánlhatsz neki többet mint a bent levő magánpáciens''
Ezt a licitelést, meg a 'csak úgy' műtőből ki- be ugrálást érte ugye te sem gondolod komolyan... 😂😂😂😂😂
"Azért fizetek mert egyértelmű, hogy ügyeletben nem fogok olyan ellátást kapni."
Miért egyértelmű?
Ez csupán a te feltételezésed/félelmed.
Egyik orvosra igaz ez, a másikra nem.
A harmadik meg akkor se lát el rendesen, ha pénzzel tömöd. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!