Most julius 23. ára vagyok kiirva és 37 hetes vagyok szerintetek még menyi időm van visza még meg van a nyák dugóm is. Az elö tejem szivárog rendesen szerintetek ez jel?
nekem akkor ment el a nyakdugóm amikor beindult a szülés.
szerintem ez mindenkinél változó
kőnyű szülést kivánok neked és jó babázast
utolsó vagyok.
nekem is ilyen volt az utolsó hetem,még az evésben is elfáradtam
Bő egy ujjnyira vagyok nyitott teljes méhszájam (belső, középső, külső), méhnyak is meg van rövidülve, eltávozott a nyákdugóm is, rendszertelenül de vannak keményedések és görcsök, júl 15-re vagyok kiírva... én is alig várom már a szülést kész megváltás lenne...
Sajnos amiket írsz tök normális terhesség végi tünetek nem szülés előtti jelek.
szia
37 hetesen mentem kórházba hogy elment a nyákdugó rendszertelen görcseim voltak 10-8-5-5-8-5 perces fájásokkal, doki azt mondta hogy hétvégéig megszülünk de ma még biztos nem. Úgy örültem mint más az ötös lottónak. És szültem is csak 42 hetesen fiam orvosi felszólításra távozott... tehát semmi nem jelent semmit. Ja és annyira nem jelent semmit hogy nekem magától az oxitocyntól sem voltak fájásaim... 1 darab görcsöm nem volt úgyhogy császáros lettem. Az 5 perces rendszeres fájás sem biztos még. 37 hetesen 2szer is mentem kórházba utána úgy voltam vele hogy én már nem nézetem hülyének magam 40 hetesen megyek legközelebb csak be de akkor is csak úgy ha érzem hogy na ez most tényleg más. Az előtej nekem valahogy 32 hét körül volt azt néztem hogy valami sárga rászáradt a mellemre úgy megijedtem hívtam is a védőnőt az meg kiröhögött (mert én a tejjel úgy voltam hogy az fehér és nem olyan mint az enyém ilyen egészen sötét sárga) Én azt hittem begyulladt valamitől és az folyik ki mert olyan színe volt és fájni is fájt kegyetlenül. Megnyugtatott és mondta hogy jó erős tejem lesz és már most is megfelelne biztos a fiamnak csak ne fejjem le ne piszkáljam stb. Na úgy is volt megszülettünk 4360 gramm és 58 centivel kórházból mi úgy jöttünk ki hogy nem fogytunk mint ahogy azt szokták hanem híztunk 4540re első hónapot betöltöttük mentünk ellenőrzésre 6130 gramm és 63 centi volt. Dupláját hízta mint amit ilyenkor szoktak a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!