Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfőn leszek 38 hetes de már...

Hétfőn leszek 38 hetes de már most hasogat a derekam elég rendesen. Ha véletlenül megszülnék az már nem lenne baj ugye? Hány hetesnek írnák be és nem számítana kora szülöttnek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ráadásul orvosom is hétfőn lesz mert most szabadságon van de azt mondta ha véletlen szülni kell akkor ne féljek mert ott lesz. De honnan fogja tudni hogy szülök az ügyeletes dokinak kell szólni hogy hívja fel vagy hogy működik ez? Biztos befog jönni még akkor is ha éjszaka lesz? Nagyon szeretném ha ott lenne.
2011. júl. 16. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha 2500gr alatt van akkor koraszülött, a 37 hét után már nem. Nekem eddig mindegyik előbb jött, volt amelyik 35 hetesen, és teljesen érett volt. 38 hetesen már nem baj, ha megszületik. Ha fájásaid jelentkeznek rendszeresen, és erősödnének, vagy sűrűsödne, (vagy folyik a magzatvíz)akkor menj be a kórházba, ahol a dokid rendel. Ha indokoltnak tartják, szólnak neki. És ne félj, nem lesz baj :) Drukkolok!
2011. júl. 16. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
38 hetesen született a kicsim,3050 g és 54 cm volt.Tehát nyugodj meg,ilyenkor már mindenük kifejlődött,már csak husosodnak anya hasába.Könnyű szülést és boldog babázást kívánok neked!
2011. júl. 16. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én is hétfőn töltöm a 38.hetet.

Nekem is fáj a derekam.A nyákdugóm egy része is elment már,hasam is megy ,hányingerem is van.

Én remélem,hogy hamarosan szülni fogok.

Könnyű szülés és boldog babázást:)

2011. júl. 16. 18:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Én is 38 hetesen szültem, 3850g lett a kisfiam.

Bementem, az ott lévő doki megvizsgált és úgy látta, hogy ebből szülés lesz és ők hívták az én dokimat, hogy jöhet. Hozzám vasárnap délután 5 körül jött be a dokim és 20:43-kor lett meg a kisfiunk, igaz császárral.

Nekem is mondta a dokim, hogy megy majd konferenciára, de ha kell eljön és 2 óra alatt itt tud lenni ha kell. Szerencsére előtte megszületett a kisfiunk, én is idegeskedtem volna, hogy biztos jön-e.

2011. júl. 16. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
18:38-nak, nekem is így kezdődött és másnap megszületett a kisfiunk!
2011. júl. 16. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:

18:38-as vagyok.

hát nekem nincs ilyen szerencsém,mert már 3 napja,hogy jött nyákdugó darab,azóta erősödött a hasmenésem:S

Görcseim is vannak de az is úgy,hogy reggel 2 fájás között 2 óra telik el aztán semmi,vagy délután ugyan ez csak másfél óra:S

2011. júl. 16. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem elment szombaton a nyákdugóm, este felé fájásszerűim voltak, de enyhén éreztem, csak olyan más jellegű volt, mint előtte, éjjel semmi és reggel kezdődött újra. Vasárnap 11-kor már 5-6 percesek voltak, 14 óra körül 2-3 percesek, de végül császárral született meg a babánk 20:43-kor. Én nem ilyen fájásokra számítottam, naívan mentem szülni, hogy ez úgy sem az. Na aztán estére már fájt rendesen, félreérthetetlenül. A 38. héten voltam, azért nem gondoltam még, hogy ez az lesz. :)
2011. júl. 16. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:

De jó lehetett neked!

Én is szeretnék már végre megszülni de semmi jele nincs,sőt még mozogni is alig mozog a picikém.

Reggel volt jósló szerű fájásom,de azóta semmi...:(

2011. júl. 17. 10:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát még itthon vagyok a fájások nem olyan erősek de már erősödnek és kezdenek egy kicsit sűrűsödni. Remélem hamarosan babázhatok.
2011. júl. 17. 11:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Ma voltam NST-n de még semmi. A hasam néha olyan kemény mint a beton ott is be keményedet az asszisztens meg is jegyezte hogy olyan volt mint a kő és néha már a hasam alja is görcsölget. Jövő héten kell vissza mennem. Hát nem tudom mi lesz, de majd jelzi ha itt az ideje.
2011. júl. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!