Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 26 hetes és 3 napos ikerterhes...

26 hetes és 3 napos ikerterhes kismami vagyok. Ha valami oknál fogva most megszülnék lenne esélyük a babáknak? Milyen paraméterekkel születnének?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A barátnőm 28 hétre szült, 780 gramm volt a baba, és úgy néz ki, hogy teljesen egészséges.A mai koraszülött gondozással van rá esély, hogy életben maradnak, sőt egészségesek is lehetnek.Bár az, hogy hárman vannak gondolom más, mert kisebbek.

Maradjanak még bent sokáig a babáid, és jó egészséget!

2010. jan. 10. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak ketten vannak odabennt.
2010. jan. 10. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne is gondolj ilyenre. Sajnos, csekély az esélye, hogy teljesen egészségesek lennének. Itt van egy statisztika: [link]
2010. jan. 10. 09:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap hallottam egy történetet,ami szinte hihetetlen,24 hétre megszületett babát,már hazavitték a szülei:-)ilyen is van,de jó helyen vannak azok a babák,még egy jó ideig odabent:-)))
2010. jan. 10. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én azt olvastam, hogy 28 hetesen 10% az esély arra, hogy SEMMI gond nem lesz később sem.

26 hetes kortól napról napra egyre nagyobb rá az esély, hogy minden vagy minél több minden rendben lesz.

Reméljük, még sokáig bent maradnak a pocaklakóid! :) Boldog babavárást! :)

2010. jan. 10. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bocs elnéztem, a három napost hármasikernek olvastam.Majd megtanulok olvasni.
2010. jan. 10. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A barátnöm 27. hétben szülte meg a hármas ikreit, ami magától érthetően fejenként kissebbek, mint egy baba és nem olyan fejlettek. De ök teljesen egészségesek, most lexnek egy évesek és mind a három a legjobban van. Mostanra már azt sem mondanád meg hogy koraszülöttek voltak. :-D
2010. jan. 21. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!