Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt 9 hónapom felkészülni de...

Volt 9 hónapom felkészülni de mégis félek?

Figyelt kérdés

Buta kérdés lehet tudom de más is érzett így? Hétfőn program császár de nagyon félek mi lesz utána! Várva várt baba, 9hónapom volt hogy felkészüljek rá de egyszerüen el se tudom képzelni mit fogok kezdeni egy babával! Nem érzem magam anyának sem elég felelősségteljesnek!

Volt más is így? Elmúlik ez? Borzalmasan érzem magam amiatt h nem várom lelkesedve s picit mint mindenki más

2019. márc. 13. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, szerintem nincs olyan nő a világon, akinek ne lennének ilyen pillanatai. Van, akinek csak kis időre fordul meg a fejében, de van aki hónapokig retteg. A szülés fájdalmas és az anyaság nem könnyű, tehát jogosan félsz.

De ha már ott lesz a baba, tudni fogod, mit kell csinálni. Ha már történnek a dolgok, sokkal könnyebb lesz. Akik aggódnak, hogy elég jó anyák lesznek-e, azok lesznek. Jó babázást!

2019. márc. 13. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó hónapig úgy éreztem, hogy már mindent tudok, mindenre fel vagyok készülve jöhet várjuk szeretettel és minden oké lesz.Az utolsó hónapban meg végig azon kattogtam, jó anya tudok e lenni, nem is fogtam még újszülöttet a kezembe biztos összetöröm,véletlenül kárt teszek benne vagy majd ezt nem tudom azt nem tudom.Mikor meg odaadták minden olyan természetesen jött hogy magam is meglepődtem.

Kitartást kívánok a műtéthez és a lábadozáshoz.Az eleje lehet nem lesz könnyű, de biztos vagyok benne hogy jó anyuka leszel:)

2019. márc. 13. 08:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, sőt én mikor adták volna be az érzéstelenítőt, mondtam, hogy ha lehet én inkább hazamennék.
2019. márc. 13. 09:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Jó tudni hogy nem csak én érzek így! Megrémiszt a felelösség es nem erzem kesznek magam holott nagyon vártam/vàrom ezt a babát! De lehet csak a hormonok játéka mindez!
2019. márc. 13. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet felkészülni...
2019. márc. 13. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. A terhességre, és a szülésre felkészültem, na de utána... igen, nehéz. Nem szokták kimondani, de én utáltam az elejét. Pokoli volt. A nemalvás kikészített. Idővel könnyebb, másabb lesz.

Egy biztos: hallgass az ösztöneidre, csináld úgy, ahogy Nektek jó, ne fogadj meg olyan tanácsot, amit nem érzel magadénak.

2019. márc. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!