Morelia viridist/Smaragzöld pitont szeretnék tartani, de sok helyen olvastam, hogy nem első kígyónak való, de mégis miért nem? Hol tudok felkészülni rá? Mit olvassak?
Fórumok pont erről a fajról nem sok van,ami magyar.
De más kígyó nem tetszik annyira,amit "ajánlanak" kezdőknek?
Van valami könyv/szakirodalom amiből mégis fel tudnék készülni?
Csak a fórumos megoldás nem tetszik,általában fárasztó külsejű fórumok-ahol összevissza van minden,nehéz megjegyezni és feldolgozni..
Szia,
A Reptilia fórumot nézted már? Nem tudom van-e ilyen topik, de lesd meg mindenképpen! Ha mást nem akkor te is tudsz létrehozni ha még nincs, és biztosan segítenek!
Javaslom még a Terraplaza Gigantea-t ami júniusban lesz. Nemzetközi hüllős "börze" lesz, itt 100% hogy összetudod szedni az infókat.
Egyébként akiket a kígyók érdeklik, általában királypitonnal kezdenek. Ezek között is vannak gyönyörű színváltozatok, igaz némelyik igazi horror árral rendelkezik.
Mások a siklókat mondják, de én őket annyira nem kedvelem, nem jönnek be annyira.
Sok sikert! :)
Picit nehezen kezelhető az oldal, de megéri böngészni, gyönyörű példányok vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!