Szexelhetek, ha már most hétfőre vagyok kiírva? Nem szeretnék ártani a babának.
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:08
11/23 anonim válasza:
Mi mindennap együtt voltunk én a terhességem alatt nagyon kívántam a szexet. max 1-1 nap volt amikor kimaradt. Mégis 42 hétig túlhordtam.
12/23 anonim válasza:
Hátha az ondónak elméletben be kéne indítani a szülést akkor nekem nagyon hamar kellett volna szülnöm mert sose védekeztünk, Ez szerintem csak egy amolyan tévhit mint amik a terhesek körül szoktak lebegni még. Az oké hogy van benne prosztaglandin vagy mi de nem hiszem hogy olyan mennyiségben mint ami az egy szüléshez kéne... Engem is császároztak oxitocynnal indított szülésem volt meg ballonos tágításom. Szerintem ez már csak az hogy akinél indulna a szülés amúgy is annak már csak egy pici is elég mint egy vita egy vizsgálat vagy lépcsőn felmászni vagy az hogy lökdösnek szex közben de nem az ondó...
13/23 anonim válasza:
Egészségetekre:) Szerelmeskedjetek csak, semmi baj nem lesz:) Meglepődtem,hogy mondják,hogy inkább ne.Mi baja lenne a picinek? Semmi:) Szóval hajrá,egész nap ki se bújjatok az ágyból:)
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.Sajna nem tehetem meg,hogy egész nap ágyban legyünk mert ő dolgozik és valószínűleg én sem bírnám.:( Lehet ma akkor együtt leszünk és ha jönni akar a picurkánk akkor jöjjön mi már úgy is nagyon várjuk.
2010. júl. 2. 13:49
15/23 anonim válasza:
Szia nekem az utolsó hét nagyon nehéz volt mert a babám nagy volt és a szülésznő javasolta a szexet, azt mondta, ha érett a terhesség az ondó megindítja a szülést. Este szeretkeztünk és hajnalban ébresztettem páromat, hogy menni kell. Most 1 éves és alszik. A tesón dolgozunk. Ja és ami fontos, hogy azt mondta ártani nem árt semmit a babának. Könnyű szülést kívánok és írj hogy mi lett.
16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó aranyos amit írtál.Köszönöm szépen és ígérem meg fogom írni,hogy lett-e valami hatása!:)
2010. júl. 2. 17:38
17/23 anonim válasza:
tényleg nem árt. Én a helyedben belevágnék feltétlenül. A kicsinek semmi baja nem lesz, ha meg beindul a szülés, akkor legalább túlleszel rajta. Én 38 hétre szültem, de belehaltam volna, ha kihúzom a 40 hetet, vagy annál többet. Szerintem pszichológiailag az anyukának is jobb, ha hamarabb jön, mintha azt számolná állandóan, hogy éppen hány nappal hordja túl a babát.
18/23 anonim válasza:
Nekem C2111-es a méhszájam bő egy ujjnyira vagyok már nyitva, a nyákdugó a napokban távozott, ha neked is nyitott már mindhárom (belső,középső,külső) méhszájad akkor szerintem már ne a felülfertőződés miatt. Legalábbis ha ilyenkor már nem lehet ülőfürdőt venni, akkor szerintem szeretkezni se lenne jó.
19/23 A kérdező kommentje:
Eddig még totál zárt vagyok.Nem akarok tágulni sajna:(
2010. júl. 2. 21:08
20/23 anonim válasza:
Inkabb csinald most - foleg, ha reg voltal egyutt a paroddal. Ne felejtsd el: szules utan 6 hetig tilos, utana meg ki tudja, mikor fogod kivanni vagy ersz ra ujra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!