Szexelhetek, ha már most hétfőre vagyok kiírva? Nem szeretnék ártani a babának.
már inkább ne...
csak ha nagyon jól esik - kétlem.-
Szia!
Nekem azt tanácsolták két éve,csak akkor,ha szeretném,hogy beinduljon a szülés.Én egy héttel hordtam túl.Ártani nem ártasz a babucinak,csak félő,hogy beindul a szülésed.Szerintem inkább ne.
Tudja a baba, hogy mikor kell Neki kibújni, ha meg nem akar magától jönni (mint nálam: téraránytalanság volt + nem nyílt a méhszáj), akkor inkább segítsenek rajta.
Én nem bántam a császárt, mert így 10/10-es lett az apgar, utólag a doki azt mondta, hogy ha erőltetjük a természetes szülést koránt sem lett volna ilyen magas az apgar.
Tehát, ha van hozzá kedved szexeljetek nyugodtan, de ne azért, hogy hamarabb meginduljon a szülés!
Szexelhetsz, nem ártasz a babádnak.
Az ondóban lévő prosztaglandin hormon beindíthatja a szülést, ha amúgy is beindulna magától. És hidd el, ezerszer jobb így, természetesen, mint ha oxitocinnal indítják. Én az oxitocintól olyan gyorsan tágultam, hogy hiába vágtak, szanaszét repedtem, egyszerűen nem volt ideje a szöveteknek megnyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!