Érvek az EDA ellen?
Aki EDA-t kért, többségében csupa jókat ír róla, szinte senki nem bánta meg. Fájdalommentesebb, könnyebb a szülés, elvileg a babának sem árt és veszélytelen.
Mégis sokan vannak, akik nem kérnek EDA-t, ők miért utasítják el? Tudom, vannak az "ősanya" típusok, akik mindenképpen a természetesség hívei, őket is meg tudom érteni, de vannak esetleg más érvek az EDA ellen?
Vannak előnyei a fájdalomcsillapítás nélküli szülésnek?
Aki nem kért, miért nem kérte? (nyilván arra gondolok, amikor kérhette volna, de saját döntésből nem tette)

En mindkettonel kertem. Az elsonel megvaltas volt mar, teljesen normalis szules lett, lanyom tok nyugis volt babanak is, nekem sem volt semmi panaszom utana az erzestelenites miatt. Ebbol kiindulva kertem a masodiknal is. Bar ne tettem volna... feloldalt hatott csak, oxitocint kaptam, hat azt hittem ott pusztulok meg. Megis jobban ereztem mikor es hogy nyomjak, jobban tudtam "iranyitani" a dolgokat ugymond. Ha visszamehetnek az idoben, nem kernek. Legalabbis a masodiknal biztos hogy nem.
Mas negativ kovetkezmenye nem lett ezen kivul viszont, se ram se a fiamra nezve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!