Volt aki közületek kádban vajúdott? Milyen volt? Légyszi mindent írjatok le róla!
Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:16
1/4 anonim 

válasza:

Én 3 orát vajudtam kádba,labdán ülve. Nagyon sokat segitett a melegviz,amit folyamatosan folyattam magamra. Nem is akartam kiszállni ,de az utolso félorában muszály volt. Én mindenkinek ajánlani tudom. Könnyü szülést. Egy 13 hos kislány.és 32hetes pocaklako anyukája.
2/4 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy köszi szépen!!:) és melyik kórházban volt rá lehetöséged? Neked is ismételten könnyü szülést kívánok!!:)
29 hetes
2010. júl. 1. 23:49
3/4 anonim 

válasza:

Én is a kádban vajúdtam vagy 3-4 órát a szent imrében. Ráadásul az ügyeletre mentem nem volt fogadott senkim. Nagyon sokat segített, folyattam a vizet magamra, halk zene, gyertyafény... sajnos ki kellett nekem is szállnom mert lelassult a baba és nem volt elég hely hogy rendesen hozzámfárjenek úgyhogy végül az ágyon szültemm, de nagyon szép volt így is. Ha lesz rá lehetőséged mindenképp kérd és próbáld ki. Másodszorra olyan gyorsan jött a babó, hogy nem volt idő a kádra. Szép szülést Neked is!
4/4 anonim 

válasza:

én itthon üldögéltem benne az elején, de nem volt az igazi, mert ez csak egy sima kis kád, alig fértem el a bálna testemmel benne, gyorsan kihűlt a víz és tartani is kellett magam. később már nem volt lehetőségem káddal próbálkozni. gondolom a sarokkád ilyen szempontból kényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!