Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesnel meg mindig alkalmazn...

Szulesnel meg mindig alkalmaznak beontest?

Figyelt kérdés
Alkalmaznak meg beontest vagy ez mindenhol korhazfuggo? Szeretnem ha lenne mert azt hallottam jobb ha kap a kismama a kellemetlensegek miatt, de egyre tobbszor es tobb helyrol hallom hogy kupot kaptak a kismamak ami nem olyan hatasos vahy semmit. Tapasztalatok? Leirjatok hol szultetek es kaptatok-e? Es mikor? Mennyire kellemetlen egyebkent?
2019. febr. 10. 21:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kazincbarcikán volt beöntés 17ben,így is volt 'baleset' szülés közben.
2019. febr. 11. 08:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Szekszárdon nem kaptam beöntést.

Nagyon gáz, de vagy 5-ször kellett lepedőt cserélni alattam egy óra alatt. Az elején még nagyon szégyelltem magam, aztán meg úgy voltam vele, hogy sajnálom, de nem tehetek róla.

2019. febr. 11. 09:02
 13/21 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen nektek is.

Igen sajnos beontes mellett is megtortenik a baj de persze kissebb esellyel mintha nem kapna valaki.

12-es ok ugyis hozza vannak szokva es szerintem lattak mar durvabbat is, raadasul akarva akaratlanul de kipreselodik igyis ugyis

2019. febr. 11. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Én kúpot kaptam, de egy napig vajudtam, már kijott minden és enni sem bírtam egész nap. Ez jól is jött mert vajúdás közben öklendeztem, de így legalább nem jött semmi 😁
2019. febr. 11. 11:48
 15/21 anonim ***** válasza:
2012-ben szültem volt beöntés és borotválás is, pedig pont előző este szőrtelenítettem. A másodikat 2018-ban szültem, szintén voltbeöntes, viszont borotválás nem, pedig kb. 3 napos borostám volt.
2019. febr. 11. 12:29
 16/21 anonim ***** válasza:

2009 Szent Istvàn kórhàz

Nem volt beöntés, borotvàlkozni pedig végig borotvàlkoztam a terhesség alatt is.

2019. febr. 11. 13:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, és ott még a gàtvédelmet sem érezték nyűgnek, tehàt még így 9 év utàn sem bànom, hogy minden alkalommal kocsikàzgathattunk oda-vissza 200 km-t, de nem lett volna az az isten, amiért én Gyöngyösön szüljek.
2019. febr. 11. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Szolnok van beöntés, biztos meg lehet tagadni, de nem hiszem hogy sokan ezzel kezdenek. Borotválás dettó, de ha elintézed otthon jobban jársz. Borosta nem érdekli őket.
2019. febr. 11. 13:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Igen en is ugy tudom meglehet tagadni a beontest de lehet hogy nem lenne erdemes es en vallalom ha lehet. Koszonok mindenkinek mindent, ezek szerint korhazfuggo
2019. febr. 11. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:

2017 aug Honvéd Kórház:

Adnak beöntést, de nekem a görcsöktől aznap többször volt széklet így nem kaptam.

Borotválás: elintéztem itthon így ott nem kellett, meg is dicsértek hogy fain lett XD.

2019. febr. 11. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!