Termeszetes szulesnel elobb utobb mindenkepp elfolyik a magzatviz igaz? Tehat ha veletlen nem tudom beazonositani vagy nem erzem meg az 5 perces fajasokat elore, akkor legkesobb akkor eszre veszem, hogy szulni fogok? 38hkm
Ha nem altatva vagy, vagy kemeny drogot veszel be, akkor az 5 perceseket eszre fogod venni.
A magzatviz elfolyasa valtozo.
Nekem pl elfolyt meg vajudas elott mindig, de a szomszedom pl arra vart, hogy repedjen a burok, mert nem akart hamar bemenni a korhazba es vegul otthon szult...
Addig huzta, mig mar a vajudas vegere kerult, a fajasoktol nem birt elindulni, akkor hivott at engem segiteni, mert a mentokre ugye varni kellett.
Konkretan mar tolofajasai voltak es lattam a gyerek fejet burokkal egyutt, amikor elpattant a burok es elfolyt a viz. Ra 15 perccel mar a babat bugyolaltam a kendobe...
Szoval addig ne varj, ha biztosan vajudsz. :)
Észre fogod venni, ha beindul a szülés. :)
Kicsit olyan, mint az orgazmus. Amíg nem volt, addig el se tudod képzelni, de ha egyszer átéled, biztos lehetsz benne, hogy ez volt az. :)
A szülési fájdalom is ilyen.
Van, akinek egyből a magzatvíz folyik el, de ez a ritkább.
Egyébként sincs miért izgulni. Nem te leszel az első vagy utolsó a héten se, aki jóslókkal megy be. :) Azzal is előfordul, aki a harmadikat várja. ;)
Én a rendszeres keményedést is figyelnémhogy sűrűsödik-e. Az egyik barátnőmnek az elején nem voltak fájásai,csak keményedett.
Nekem pedig nem folyt el a magzatvizem, szülőszobán burkot repesztettek ,épphogy a toló előtt.
Persze figyelem a kemenyedest is..
Nekem ugy erzem hasznal a homeos is, annyit, amennyit muszaj most neki, de persze nyilvan, ha baja lesz a babanak, megyunk az orvoshoz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!