2. szulesnel is van gatmerszes?
Statisztikaval sokra nem mesz......10-12 ember ir, hisba nem vagtak ebbol mondjuk 8-nak, nem jelzi ez semmilyen szinten azt, hogy Neked fognak-e.
(Ez olyan mint amikor azt kerdezi a kerdezo hogy kinek lett pozitiv tesztje 13. dpo-n ha 12-en negativ volt...a teherbeeses, szules temakor abszolut nem egzakt dolog, ugyanis totalis mertekben szervezetfuggo!)
En kicsi vagyok 157 centi, a babám nem tudom mekkora fejjel született, de nem erte el a 3 kilót, en is csak 49 voltam szülesnél. Első babám gátvédelemmel, meg repedni se repedtem csak 1 helyen azt is 2 másodperc alatt megvarrták. nem tudom minek köszönhetem de a 14 órás vajúdásom után a szülés problema mentes volt. Talan azért mert burokban született, azt mondta a szülésznő hogy nem repesztik ki mert úgy nem nyomódik meg a baba annyira mivel vedi a burok (ha jól emlékszem ilyesmit mondott).
Angliaban szültem nem otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!