Anyukak ti sirtatok amikor eloszor meglattatok a babatokat?
Nagyon aranyosak vagytok hogy leirtatok, en soha nem sirtam oromomben meg ugy igazan de ugy erzem a meghatodottsagtol fogok,es amiota babat varok erzekenyebb is vagyok barmin elsirnam magam. Persze ez a jovo zeneje hogy fogok-e.
Aki pedig mindenkit lepontozott az igazan szegyellje el magat!! Takarodjon masik oldalra pontozgatni, nem nezem csak 13 evesnek kb. Gyerekes!!
Még itt is van rossz válasz? Lehidalok! :-)
Sírtam egy keveset mindkét gyerekemnel, és a férjem is picit könnybe lábadt szemekkel nézte őket.
Az elsőnél igen, császár volt jópár ora vajúdás utan, de ott megis “csak” feküdtem es kiszedték belőlem.
A másodiknál nem, termeszetes úton jott, örültem hogy jól van es en is életben maradtam 😅
Koszi a valaszokat nektek is en is nagyon varom mar hogy megszulessen es a kezembe fogjam es megpusziljam,😚 biztosan csodalatos erzes, szerintem ennel jobb nincs is.
Aki meg lepontozott mindenkit az tenyleg jo nagy tusko lehet. Az IQ szintje kb 0
Ott helyben csak majdnem. Éreztem, hogy jó lenne, de nem bírtam, csak azt hajtogattam, hogy úristen, de gyönyörű! :D
Aztán annyira kimerült voltam, hogy sokáig tartott fizikailag és hormonálisan összerántani magam, úgyhogy az eufória sajnos abszolút kimaradt, sok idő volt a rám ereszkedett mentális tejködben bármilyen komoly érzést kicsikarni magamból. Mindenhol elaludtam, hetekig nem tudtam összefüggően beszélni, és hallás után akármit megjegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!