Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A párom nagyon fiú párti. Mi...

A párom nagyon fiú párti. Mi van ha mégis kislányunk születik? Könnyen elfogadja? Változik a vélemény?

Figyelt kérdés

Előző házasságomból van 2 lnyom.Neki ez lesz az első gyermeke(közös).20 hetes vagyok,dok 50%-ra mondta,hogy kislány.Ő nagyon fiú párti,már becézgeti is.

Tehát mennyire változik meg a vélemyénye,ha mégis kislány lenne?

A szülésről esze ágában sincs lemondani,ennek én is örülök.

Ugye ott,abban aszületési pillanatban megtörik a jég nála mikor meglátja a gyerekét???

2010. jún. 30. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi mindketten kislányt szerettünk volna. Már a nevén is szólítottuk, és az egész család is. Boginak kell majd ez, meg az, meg ezt fog csinálni, azt fog csinálni...

Aztán a 24 hetes UH-on megkérdezték, hogy tudjuk-e már a nemét. Mondtuk, hogy nem. Kérdezte a szonográfus nő, hogy szeretnénk-e tudni. Hát persze. És mit szeretnének? A párom rögtön rávágta, hogy hát kislányt. A nő elmosolyodott, apuka, akkor lehet újra próbálkozni, mert itt igen szépen látszik a zacsi. :D És a kisfiúnk szépen odamutatta, amit kellett. Addig meg rejtegette.

Mikor kijöttünk, én elsírtam magam, hogy nem lányom lesz. Ez kb. addig tartott, amíg hazaértünk, utána mindenkit hívogattam, hogy fiam lesz. :D

A 29. héten mentünk 4Dre, ott is csak a kukacot láttuk, mert mindig úgy fordult.

1000 lányért nem adnám. Ő az én szemem fénye, gyönyörű, okos, ügyes kis kópé. Mindenki elolvad tőle.

Azért bízunk benne, hogy lesz majd egy kislányunk is valamikor. :D

2010. júl. 1. 15:13
 12/13 anonim ***** válasza:
az én párom lányt akart, mert ők apásabbak, stb. már a neve is megvolt, 100%ra mondták, hogy lány. erre 28. héten 4d-s uh-n előficegett a kukaca:) még jó, hogy nem festettük rózsaszínre a babaszobát:) most 4 hónapos a fiunk és imádják egymást apával, mindenkinek büszkén mutatja a fiát, aki teli szájjal vigyorog neki, ha csak meglátja. szóval ne aggódj, szeretni fogja, akármilyen nemű is lesz, akkor is az ő gyereke!
2010. júl. 2. 10:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ!

Inkább úgy fogalmaznék,HASZNOS választ!!!

Amúgy már adott neki tegnap nevet:)Csenge Natasa

Lehet én fújtam ennyire fel?

Most meg lehet beleéli magát akislányba,és mi lesz ha kidül,hogy kis fütyis mégis???

Majd csütörtökön megyünk uh-ra,hátha okosabbak leszünk.

2010. júl. 3. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!