A párom nagyon fiú párti. Mi van ha mégis kislányunk születik? Könnyen elfogadja? Változik a vélemény?
Előző házasságomból van 2 lnyom.Neki ez lesz az első gyermeke(közös).20 hetes vagyok,dok 50%-ra mondta,hogy kislány.Ő nagyon fiú párti,már becézgeti is.
Tehát mennyire változik meg a vélemyénye,ha mégis kislány lenne?
A szülésről esze ágában sincs lemondani,ennek én is örülök.
Ugye ott,abban aszületési pillanatban megtörik a jég nála mikor meglátja a gyerekét???
Az én férjem állandóan kisfiúzta az 1. babánkat. Ha rákérdeztem azt mondta mindegy, hogy fiú vagy lány, de mégis teljesen úgy vette, hogy fiú.
Aztán kiderült, hogy tényleg fiú és nagy meglepetésemre az arcára fagyott a mosoly. Mint kiderült, ő lelke mélyén lányt akart :)
Nyilván a 2. is fiú lett :D
Nekem olyan fura, mikor egy leendő apa kijelenti, hogy "milyen-párti", pedig a saját öcsém is ilyen (volt) :) (A férjemet kidobtam volna az ablakon, ha ilyet mond, hogy lány-párti vagy fiú-párti, neki "mindegy" volt, csak egészséges legyen.
Az öcsémre visszatérve: Le volt törve, mikor megtudta, hogy lányuk lesz. Nem akartam hinni a fülemnek, (meg a sógornőmnek, mikor először mondta). Mondta, hogy most akkor kivel fog ő focizni?
Mára meg? :)) Hát látni kéne :)))
Az én párom is az volt. A baba meg nem mutatta magát, így próbáltam rákészíteni, hogy mi lesz ha lány. Mondtam neki, hogy az apa-lánya szerelemnél nincs szebb, ha kislány lesz, apa lesz az isten, ha kisfiú, akkor meg anya:) Végül egyszer úgy jött haza, hogy vegyem tudomásul, ha kislány lesz, akkor onnantól nem belém lesz szerelmes, hanem a lányába:)
És kiderült, hogy fiú, azóta a fülemet rágja, hogy ugye nemsoká lesz kislány is:) Persze a fiát imádja, ott is óriási a szerelem:)
Szia!
Mi is lányra számítottunk,de inkább csak azért,mert nálunk még a kutyus is lány (volt).
Aztán már lassan 2 éve fiús anyuka vagyok és imádok az lenni!
Nekem van a legédesebb kis pasim a világon!:)
Hidd el a baba nem nem számít,csak az,hogy egészséges és ti vagytok neki a világ.
Köszi a válaszokat!
A férjem kezdi felfogni a tényeket,de még csak 50% az is,hogy kislány,mert a 18 hetes uh-n,a kezével dobolt a térdén,tehát a dokim nem igazán látta.
Majd jövőhéten csütörtökön mgyek uh-ra,talán oksabbak leszünk,de a lényeg,hogy makk egészséges legyen a csöppség!
Amúgy meg szerintem is ha megszületik,akkor úgysem adná oda 100 fiúért sem,vagy pont fordítva,hiszen az is a mi vérünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!