A második császár rosszabb/ hosszabb volt, mint az első?
A második, tervezett császárt lelkileg és fizikailag is jobban viseltem, talán mert már tudtam, hogy mi vár rám.
Gyorsabban fel is épültem.
Az első császárom hirtelen jött, az anesztes orvos orbitális bunkó volt, nagyon pánikban voltam az elrontott érzéstelenítés miatt (túl sokat kaptam, így nyakig elzsibbadtam, rosszul voltam), de a gyerekkel minden rendben volt, én is jól regenerálódtam, így nem törődtem ezzel sokat.
A második tervezett császár volt, reméltem, hogy a személyzet rendes lesz, a folyamatra felkészültem úgyhogy nem aggódtam. 2 nappal előbb indult be a dolog, ez az anesztes fantasztikus volt (fel is háborodott a kollégája elcsapott munkáján) végig figyelt rám, poénkodtak, olyan jól éreztem magam, hogy láza voltam, el is álmosodtam (éjfél elmúlt). Nem tűnt hosszabbnak a műtét. A vágások szépek, gyorsan gyógyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!