Két császár közül az elsô vagy a második a rosszabb?
Figyelt kérdés
Egy gyerekünk van, ô császárral született. Szerencsére nagyon jól viseltem, pár nap alatt felépültem. A másodikat megpróbálnám hüvelyi úton, de ha mégis császár lesz, mire számítsak? Rosszabb lesz, mint az elsô? Vagy nincs összefüggés?2017. okt. 21. 15:48
1/6 anonim válasza:
Miért lenne rosszabb? Nincs összefüggés.
2/6 anonim válasza:
Rosszabb tuti nem lesz.
Csak jobb.
Nekem sokkal jobb volt a 2.
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
3/6 anonim válasza:
Csak a sajat tapasztalatbol indulok ki: maga a mutet fizikailag ugyanolyan volt. Annyibol volt rosszabb a masodik, hogy az elsonel meg boldog tudatlansagban voltam, a masodiknal meg mar osszeolvastam mindenfele horrort a neten, es uuugy feltem... Ne olvass szolestorteneteket :) A felepules sokkal konnyebb volt a masodik mutet utan. Meg is lepodtem, hogy milyen "csupa ero" vagyok.
4/6 anonim válasza:
A 2.utan konnyebb volt mint az elso utan.
A 3.pedig mindent vitt,az volt a legrosszabb.rosszabb mint az elso ketto egyutt.
5/6 anonim válasza:
Nekem a harmadik volt a legkönnyebb... Komolyan. Nagyon gyorsan felépültem...Másnap reggel már a szekrényemet pakoltam.
6/6 anonim válasza:
A második sok császr után sokkal hamarabb felépültem,már tudtam,hogy mire számíthatok. Az elsőnél nem tudtam,hogy mekkora fájdalomra számítsak, mivel fájt kiegyenesedni így kicsit begörnyedtem aminek eredményeképp 3 nap múlva már a derekam is le akart szakadni, na ezeket a második szülés után már nem követtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!