Hogyan zajlik egy szülésindítás?
Figyelt kérdés
7-re kell menni,gondolom az első az adminisztráció. Utána egyből beöntés,borotválás? Vagy vizsgálatok vannak először? A párom kb mikortól lehet velem?2019. jan. 9. 20:34
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol. Valahol ballonnal kezdenek, ezt este helyezik fel, reggelre csinál(hat) fájásokat. Valahol méhszájérlelő zselé/tabletta van, ezekkel 3 napig próbálkoznak. Valahol egyből burkot repesztenek és nyomják az oxit. A helyi protokolltól és a méhszájad aktuális állapotától függ.
Amúgy az sem biztos, h egyből lesz valami, valahol csak befektetnek először és várnak. Ez lenne a legjobb egyébként.
2/6 anonim válasza:
Nálam így volt: papírmunka, borotválás, beöntés, wc, zuhany, szülőágyra fel, nst fel, oxitocin be, 1 óra múlva burokrepesztés, közben az orvos időnkènt megnézte hogy állok, aztán szülés.
Az egész 4 óra volt.
A párom azután jöhetett be hogy bekötötték az oxit
3/6 A kérdező kommentje:
Reggelre hívtak,annyit mondtak,hogy a vérnyomásom miatt segíteni kell,hogy beinduljon,nehogy valami baj legyen... Remélem nekem is ilyen gyors lesz.
2019. jan. 9. 22:15
4/6 anonim válasza:
Nekem kiszakadt egy kis helyen a magzatburok és azt mondták meg kell szülnöm. Nálam burokrepesztéssel kezdtek, majd oxitocint kaptam, mivel nem voltak fájásaim. Sajnos sikertelen volt, 10 órán keresztül vajúdtam hiába, aztán megcsászároztak.
5/6 anonim válasza:
Amúgy nekem nem volt beöntésem, előtte voltam wc-n. Én inkább megbotránkoztató otthon ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!