Indításra van lehetőség, le lehet ilyet beszélni a dokival?
Vagy orvos/kórház válogatja?
A 3. babát várom, Pest megyében élünk, de Bp-re járok orvoshoz, ott fogok szülni.
A kiírt dátum hetére meg tudjuk oldani, hogy Pesten tartózkodjunk, a nagyobbik gyerekemnek pont akkorra esik a tábor, + a kicsire is megoldható a vigyázás (2 éves.) Viszont ha túlcsúsznánk a kiírt időponton, nem tudom, hogy oldanánk meg, főleg, hogy innen odaérni elég sok idő lenne, ha megindul a szülés.
Ilyen esetben meg lehet ilyet beszélni az orvossal?
A másodiknál még Pesten laktunk, ott volt anyósom, máshol dolgozott, tudott a szabadnapokkal variálni, stb + a nagy akkor majdnem 7 éves volt már. Vagyis teljesen mások voltak a körülmények.
Csak vele 1 héttel csúsztunk túl a kiírt időponton a kicsivel, pont ettől tartok, hogy ez ne forduljon elő.
De jó lenne, ha nem vonatkoztatnánk el a főkérdéstől, mert az nem ez volt.
Már ne is haragudj, de minek vállalatok 3 gyereket, ha még magát a 3.-nak a megszületését sem tudjátok normálisan menedzselni?Komolyan nem értem az embereket, szülesszenek meg hamarabb, mert a másik kettőre nincs ki vigyázzon? Eszem megáll.
Mondjuk, a mai világban már nem lepődnek meg semmin, de ha így előadod, h figyu doki adok plusz 20 ezret, nincs ki vigyázzon a másik 2 gyerekre, indítsuk már be, jó? Tragédia.
Nem konkrétan a vigyázás a gond, hanem a távolság, a random. Ha még Bp-en laknánk, nem okozna gondot, de itt nincs senkink. Megszoktam már, itt kár kérdezni, ennyi erővel kérdezzétek meg, a másik kettőt minek vállaltuk.
Mind1, 2 hét múlva úgyis kiderül, mi lesz, mert szóba került a császár (képzeljétek, nem emiatt), ha a probléma indokolja, akkor a kérdésem tárgytalan.
A legjobb az lenne, ha meg tudnánk oldani addig a pesti tartózkodást, mert innen bejárni naponta ctg-re a túlhordás miatt (2 éve így volt) evidens, hogy nem kivitelezhető.
Csak 1 kérdés volt, mivel ismerősök meséltek hasonló eseteket. Ha nem, nem...
De már jön a személyeskedés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!