Indításra van lehetőség, le lehet ilyet beszélni a dokival?
Vagy orvos/kórház válogatja?
A 3. babát várom, Pest megyében élünk, de Bp-re járok orvoshoz, ott fogok szülni.
A kiírt dátum hetére meg tudjuk oldani, hogy Pesten tartózkodjunk, a nagyobbik gyerekemnek pont akkorra esik a tábor, + a kicsire is megoldható a vigyázás (2 éves.) Viszont ha túlcsúsznánk a kiírt időponton, nem tudom, hogy oldanánk meg, főleg, hogy innen odaérni elég sok idő lenne, ha megindul a szülés.
Ilyen esetben meg lehet ilyet beszélni az orvossal?
Bnőm 1 héttel hamarabb megindítatták a szülést mert már annyira kíváncsiak voltak a babára!
Hát meg is szenvedte alaposan.
18 óra vajudás oxitocinnal.
1.5 óra kitolási szakasz,úgy kellett kinyomni már belőle.
Annyi vért vesztett 2szer ájult el.
Mikor meghallottam hogy meginditatták a szülést,én nem akartam elhinni,hogy ilyen van!
Nekem 3 van.
Férjem minden nap 100 kmre jár munkába.
Tőlem 20 kmre van a kórház.
Mamáék 80 kmre.
Sajnos sokat járok a korházba van hogy bent is kell feküdnöm mégis jelenleg ez az első!
23 hkm.
Anyósom azóta a barátjával él, akivel nem egyezkednénk, így anyukámnál leszünk az adott héten. Ha túlcsúszunk, és esetleg nem megoldható tovább, mert dolgoznia kell, akkor apáméknál is lehetünk végső esetben, ma beszéltem vele (ők Budán laknak, a párja le van %-olva, ha SOS-ben kell menni, azt mondta, addig akkor ő lesz a gyerekekkel.)
Én nem tudtam, mivel jár az indítás, mert eddig nem volt rá szükség (a kicsinél úgy volt, 8 nap túllépésnél indítanak, de 7 napnál megszültem, a nagy meg spontán meglett 38+4-re.)
Csak ismerősöm szült most nemrég úgy, hogy a doki nem ért volna rá, és 2 nappal a kiírt után indította, nem volt komplikáció. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nálunk sem lenne. Inkább nem hozom fel a témát akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!