Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ballonos szülésindítás?

Ballonos szülésindítás?

Figyelt kérdés

Indítottak valakinek igy szülést? Engem 41 hetesen fognak inditani pénteken.

Minden infó jól jönne. 3.babánk, előtte a tesói pont időre jöttek és természetesen szültem őket spontán beindult akkor.

#szülésindítás #Ballonszülés
2018. aug. 8. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Éjszakára felhelyeznek egy katétert, azon van a ballon, ami elvileg kitágít. Nem mindig mûködik és nem is kellemes, de ez egyéni. Van aki tud aludni tôle, másnak kifejezetten fáj. Ha sikerült kitágítania, kvázi kiesik magától és akkor burkot tudnak repeszteni, kapsz oxitocint. Ha nem, császár.

Könnyû szülést!

2018. aug. 8. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
A felhelyezés inkább kellemetlen. Nekem este kb 11kor helyezték fel. Két gumicső lógott belöllem ki ezt sebtapasszal a combonhoz röggzítették. Aztán nemsokkal rá kb 6 percenként menstuációs görcseim lettek ez tartott kb 3 órát nagyon rossz volt aztán elmúlt. 7 re szülőszoba. Ez a tágító kipottyant ott. Aztán oxitocin infúzió jöttek hamar a fájások közben burokrepesztés ami egy hosszú eszközzel történik nem fáj amúgy és távozik valamennyi magzatvíz. Nekem ez sokkal könnyebb szülés volt mint az első ahol itthon elfolyott a magzatvíz. Ja és gyorsabb is volt.
2018. aug. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!