Volt akinek nst után azt mondták hogy bent kell maradnia és/vagy szülni fog?
En 37+6-nal mentem be ctg-re, mert kevesebbet mozgott nehany oraja a baba es gyengebben is. Nem lett tokeletes a ctg, nem volt kifejezetten rossz, de nem regalt jol a baba a mozgasra.
Erosen javasoltak az inditast, mert ez mar a masodik ilyen eset volt es amugy is problemas volt a terhessegem. Elfogadtam, mert nem ereztem en sem biztonsagban mar bent a babat igy.
Hosszu lett a dolog, mert nagyon lassan/gyengen indult a vajudas es idonkent leallt, de eroszakosabban (pl erosebb adag oxitocinnal) epp a baba miatt nem akartak surgetni a folyamatot.
Hetfo este inditottak, szerdan koran reggel kezdtem vajudni rendesen, utana mondjuk mar csak 4 ora volt.
Nalam nem volt gond a lepennyel, a terhessegi korhoz kepest jobb allapotban volt, a koldokzsinor is rendben volt es a baba sem lett kicsi (38 hetre 3340g, 54 cm), neha-neha megis rossz volt az aramlas...
Igen tök nyugisan indultam szokásos NST-re, de már éjjel rosszul voltam a jóslóktól meg a keményedésektől, nyákdugó is elment reggel,egész éjjel nem aludtam.
Aztán NST-n kiderült baj van mert minden keményedésnél leesik a szívhangja, azonnal előkészítettek műtétre és megszületett kisfiam 39+4 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!