Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinek nst után azt...

Volt akinek nst után azt mondták hogy bent kell maradnia és/vagy szülni fog?

Figyelt kérdés

2018. nov. 15. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Betöltött 40. héttől kezdve naponta játam nst-re, de előtte is csak hümmögtek az eredményeken. Végül 40+2 reggel se szó se beszéd felküldtek a szülészetre, hogy jelentkezzek ott is nst-re, ott komolyabb a gép. Az ottani eredmények se tetszettek nekik, benn fogtak a nőgyógyászaton. Aznap és másnap kb 2 óránként jöttek értem, hogy menjek nst-re. Cseszegettek, hogy nem iszok elég folyadékot, ezért rossz az eredmény, tömtek cukros lötyivel, mellé 2 nap alatt 2 zsugor viz fogyott. 40+3nal kaptam egy kellemes kis vizsgálatot, ennek következtében görcsölgetni, vérezgetni kezdtem, de estére minden elmúlt. 40+4 hajnali 4:10kor kimentem mosdóba, távozott a nyákdugó, azonnal 2-3perces görcseim lettek, 7 órakor megszületett a kisfiam. Kiderült, hogy a köldökzsinór tekeredett a nyakára és ez okozta a rossz eredményeket.
2018. nov. 16. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is nst-re mentem semmi cuccom nem volt.

Rossz volt a szívhangja a babának. Megnézték a magzatvizet tiszta volt ez beindította a fájásokat amit nagyon nem bírt a babácska így sürgősségi altatásos császár lett 2 hete. :(

2018. dec. 11. 14:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Közben megszültem,nst reggelén azt mondták nem szülök.Még aznap elkezdődött és másnap hajnalra meglett a baba. Végülis tényleg nem aznap szültem
2018. dec. 12. 13:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok kedves kérdező, jó egészséget és jó babázást :)
2018. dec. 12. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Dejó! Gratulálok! :)
2018. dec. 13. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!