Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Faros baba esetén oké, hogy...

Faros baba esetén oké, hogy császár, de miért kell, hogy tervezett legyen?

Figyelt kérdés
Nem lehet akkor császározni, amikor a baba úgy dönt, hogy ki akar jönni? És ráadásul mi az, hogy a kiírt nap előtti napokra kiírják a császárt? Ennek van valami egészségügyi oka, vagy csak az orvos kényelmét szolgálja?
2010. jún. 28. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is farosak vagyunk. Július 27-ére vagyok kiírva. A doki azt mondta, hogy Július 12-ével befektet, ha addig se fordul be, de csak papíron és ha beindul magátol a szülés, akkor császároz. Fel sem vetődött benne, hogy előrébb hozza. Szerintem a programozott császár a doki kényelmét szolgálja.
2010. jún. 28. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is császáros baba voltam, és nálam is megvárták míg magától megindult a szülés (hajnal 4-kor:))
2010. jún. 28. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennek az a neve...

Mikor valamilyen egészségügyi probléma indokolja a császármetszést(pl. előző sectio, toxémia, stb..)

nem várják ki az anya érdekében a kiirt időpontot, de természetesen megvárják, ha van rá lehetőség, hogy a baba érett legyen a világra jövetelhez.

Ezt hivják programozott sectionak

2010. jún. 28. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az orvos a kiírt nap előtt akar császározni, az az ő kényelmét szolgálja vagy akkor ér rá. Nekem is faros volt a babám, a doki a kiírt napra tervezte a császárt, de előtte való éjjel megindult magától a szülés, így hamarabb műtöttek.
2010. jún. 29. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Császárért több pénzt kap a kórház, mint spontán szülésért.
2010. jún. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!