Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kire hagyhatnánk ez esetben a...

Kire hagyhatnánk ez esetben a nagyobbik gyereket?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 éves lesz, mikor szülök.

A kórház, ahol szülni fogok, 50 km-re van innen. Baràtaink, szüleink sem itt laknak, így ha hirtelen kellene indulni vagy az éjszaka közepén, mit tudok tenni? Kire hagyhatnànk őt?

Szüleink szintén 50 km-re laknak.

2018. dec. 30. 18:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Viszitek a gyereket, a nagyiék oda mennek érte.
2018. dec. 30. 20:40
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
Szegény kisgyerek, a saját anyjának se ő az első:-(
2018. dec. 30. 20:54
 23/33 anonim ***** válasza:
96%
5 hete szültem, a nagyobbik most lesz 4 éves. A nagyszülők 180 km-re. Nem mondanám, hogy sokáig tartott az egész, de nem is 10 perc alatt zajlott le. Mikor elkezdődött, felhívtam anyut, hogy induljon el. 3 óra az út. Éjfélkor kezdőttek a fájások. 2- kor elfolyt a magzatvíz, így bevitettem magam a kórházba, a férjem meg otthon maradt a naggyal. Mikor anyukám megérkezett, jött utánam. Nem maradt le semmiről, de ha úgy lett volna, akkor ez van. Felnőtt nő vagyok, nélküle is túléltem volna. A nagy fontosabb volt. Amúgy ha van egy igazolásod arról, hogy az x a fogadott orvosod az y kórházból akkor odavisznek a mentősök.
2018. dec. 30. 21:31
 24/33 anonim ***** válasza:
65%

En nem vinnem a nagyszulokhoz, 3 eves, hogy esne neki a kisteso erkezese....'meg itthon sincs, de engem mar el is paterolnak itthonrol!' Egy jo kapcsolat kezdete.....

Ha nincs mas megoldas maradjon az Apjaval! Sokkal fontosabb, hogy a nagyobbik biztonsagba erezze magat, minthogy Apa fogja a kezemet!

2018. dec. 30. 21:45
 25/33 anonim ***** válasza:
30%
Istenem ez a sok hülye.... Azért ennyire ne féltsétek már szegény gyermek kis lelkét... 😂😂😂😂 Röhej... Vigyétek nagyszülőkhöz, azt cső... Vagy vigyétek magatokkal kórházba....😂😂😂
2018. dec. 30. 22:26
 26/33 A kérdező kommentje:
Te jó ég, van àm előítélet! Nèzzen magába, aki azt tudta írni, hogy szegény gyerek, az anyjának nem ő az első... 😄
2018. dec. 30. 22:27
 27/33 anonim ***** válasza:
40%
Magamba néztem. Neked nem ő az első, nem a már meglévő gyereked az elso. A férjed az, ez egyértelmű.
2018. dec. 31. 05:29
 28/33 A kérdező kommentje:
De van, aki vigyázzon rá, ha értenéd, amit írok, kb. 1 óràra kell (ha kell) vkit találnunk. Biztosan megoldjuk vhogy.
2018. dec. 31. 08:35
 29/33 anonim ***** válasza:
Milliószor le lett írva több megoldás is.
2018. dec. 31. 08:37
 30/33 anonim ***** válasza:
Nézd, azért a legtöbb szülés nem zajlik le 2 óra alatt. Ha érzed, hogy rendes fájásaid vannak, akkor riasztás. Szerintem még 2 órára rá is elég elindulni a kórházba.
2018. dec. 31. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!