Kire hagyhatnánk ez esetben a nagyobbik gyereket?
Majdnem 3 éves lesz, mikor szülök.
A kórház, ahol szülni fogok, 50 km-re van innen. Baràtaink, szüleink sem itt laknak, így ha hirtelen kellene indulni vagy az éjszaka közepén, mit tudok tenni? Kire hagyhatnànk őt?
Szüleink szintén 50 km-re laknak.
Bocs, de nekem nagyon is fontos, hogy ott legyen.
És a mentő màsik kórhàzba vinne, de az orvosom nem ott van
Mi megbeszéltük a szomszéddal, hogy átjönnek (akár éjszaka is), ha menni kell, és vigyáznak a lányunkra. Hát nem vették fel a telefont akkor éjjel, szóval apuka maradt otthon. Én is szerettem volna, ha ott van velem, de így jártunk.
Nem esik útba valali ismerős a kórház felé menet?
Kb. 2 órán belül tudnának jönni a szüleim hozzá, csak addig kéne megoldani. Ezt akkor veszem alapul, ha pl. elfolyik a magzatvíz.
Onnantól egy óra múlva el kell indulnunk. Szóval kb. 1 óra marad, amíg nincs kire hagyni. A szomszèdok mind idősek (80 az átlag életkor 🙄), tehát rájuk nem bíznám, akik ismerősök vannak a városban, azok pedig kisgyerekesek, vagy éjszaka dolgoznak, tehát nincs biztos pont :/
Ez most nekem is fura, hogy milyen csodát vár a kérdező.
Mostmár tényleg csak az jut eszembe amit valamelyik showder klubban hallottam: kent be a kádat disznózsírral és rakd bele a gyereket, hogy ne tudjon kimászni. Gond letudva... Komolyan nem tudom mit vársz.
Ezek a lehetőségek vannak amiket korábban írtak, ebből kell választanod egyet ami a legszimpibb, mert Mary Poppins nem fog varázsütés-szerűen megjelenni ahogy elfolyik a magzatvized.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!