Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kire hagyhatnánk ez esetben a...

Kire hagyhatnánk ez esetben a nagyobbik gyereket?

Figyelt kérdés

Majdnem 3 éves lesz, mikor szülök.

A kórház, ahol szülni fogok, 50 km-re van innen. Baràtaink, szüleink sem itt laknak, így ha hirtelen kellene indulni vagy az éjszaka közepén, mit tudok tenni? Kire hagyhatnànk őt?

Szüleink szintén 50 km-re laknak.

2018. dec. 30. 18:09
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Bocs, de nekem nagyon is fontos, hogy ott legyen.

És a mentő màsik kórhàzba vinne, de az orvosom nem ott van

2018. dec. 30. 18:44
 12/33 A kérdező kommentje:
Minden előzmèny nélkül? Ès ha elfolyik a magzatvíz?
2018. dec. 30. 18:45
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Mi megbeszéltük a szomszéddal, hogy átjönnek (akár éjszaka is), ha menni kell, és vigyáznak a lányunkra. Hát nem vették fel a telefont akkor éjjel, szóval apuka maradt otthon. Én is szerettem volna, ha ott van velem, de így jártunk.

Nem esik útba valali ismerős a kórház felé menet?

2018. dec. 30. 18:58
 14/33 anonim ***** válasza:
81%
Fontosabb hogy veled legyen a férjed mint hogy a nagyobbik gyerek biztonságban legyen? Hát gratulálok...
2018. dec. 30. 19:16
 15/33 A kérdező kommentje:

Kb. 2 órán belül tudnának jönni a szüleim hozzá, csak addig kéne megoldani. Ezt akkor veszem alapul, ha pl. elfolyik a magzatvíz.

Onnantól egy óra múlva el kell indulnunk. Szóval kb. 1 óra marad, amíg nincs kire hagyni. A szomszèdok mind idősek (80 az átlag életkor 🙄), tehát rájuk nem bíznám, akik ismerősök vannak a városban, azok pedig kisgyerekesek, vagy éjszaka dolgoznak, tehát nincs biztos pont :/

2018. dec. 30. 19:19
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Bocsi nem akarok bunkó lenni, de nem értem az ilyen embereket mint te. A válaszolók sorra vették az összes lehetőséget, de neked egyik sem jó opció, most mégis mit írjunk? Azt, h nem kellene 50 km-el arrébb lévő kórházba szülni, úgy hogy ott a 3 éves és nincs belátható távolságban senki akire tudnád hagyni? A férjedhez meg ragaszkodsz? Ez a legnagyobb baromság, amit életembe hallottam. 37. héttől a 42. hétig bármikor megszülethet a baba, ez akárhogy is számolom 5 hét. Én ennyi időre biztos nem küldeném el a nagyszülőkhöz és őket sem rángatnám magamhoz. Ha a férjedhez ragaszkodsz és nincs egy normális szomszéd sem, akire tudnád hagyni, akkor vigyétek magatokkal a 3 évest a kórházba, és oda mennek érte a nagyszülők. De ha esetleg nem érnek oda időben, azért remélem meg tudsz szülni egyedül is a férjed nélkül.
2018. dec. 30. 19:39
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
Hát... Érdekes gondolkodás.... Apuka jelenléte fontosabb, mint a gyerek biztonsága. Minek az 50km távolabb levő kórház amúgy? Épeszű ember a lakóhelye közelében keres orvost, nem iylen távol. A férjed mit csinál amugy, ha útközben rendesen megindul a szülés? Mondjuk egy jo kis köldökzsinór előre eséssel ?
2018. dec. 30. 19:42
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez most nekem is fura, hogy milyen csodát vár a kérdező.

Mostmár tényleg csak az jut eszembe amit valamelyik showder klubban hallottam: kent be a kádat disznózsírral és rakd bele a gyereket, hogy ne tudjon kimászni. Gond letudva... Komolyan nem tudom mit vársz.

Ezek a lehetőségek vannak amiket korábban írtak, ebből kell választanod egyet ami a legszimpibb, mert Mary Poppins nem fog varázsütés-szerűen megjelenni ahogy elfolyik a magzatvized.

2018. dec. 30. 19:46
 19/33 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2018. dec. 30. 19:51
 20/33 anonim ***** válasza:
82%
Végre, legalább elismered, hohy nevetséges vagy
2018. dec. 30. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!