Akinek már van egy gyereke és most várja a másodikat, hogyan oldja meg a nagyobbik elhelyezését? Fôként egyedülálló (egyedül maradt) anyáktól kérdezném.
HAt nem tudom, hogy ilyen esetben jo otlet e tudatosan vallalni a ketgyerekes egyedulallo anyasagot, de te tudod.
Lehet bebiszittert hivni. A legjobb lenne, ha idoben elkezdenel keresni -ha ovis a nagyfiu/nagylany akkor ovistars anyukaja, ovoneni is szoba johet.
Nem, nyilvan nem, de nem ismerlek, nem tudhatom hogy te hogy gondolkodsz.
Amugy az onkormanyzatnak is van "bebiszitter" szolgalata, nem tudom most milyen neven fut: ott szakkepzett csecsemogondozo-kisgyermeknevelo megy ki gyereket felugyelni, akar beteg gyereket gondozni. Bolcsodei gondozonok vannak ide beosztva. A vedonod lehet hogy tud valakit. Vagy esetleg egy kismamat, aki kesobbre/korabbra varja a babajat es hasonlo helyzetben van, mint te. Az is szoba johetne.
a nagy hétköznap oviban van, aztán 6-7 évesen iskolában, utána meg napköziben.
szülés idejére meg valóban kell neki találni helyet. ha valóban senki, de senki nincs, aki vigyázna a gyerekre, akkor bizony erre a csavaros kérdésre csakis a védőnőd adhat választ. neki tudnia KELL hogy milyen megoldások vannak. lehet, hogy gyerekotthon az egyetlen, de a kórházba nem viheted be a nagyobbat, a gyereknek felügyelet kell.
szóval a védőnődnek már most szóljál, hogy segítsen megoldani.
szerintem van pár anya, aki hasonló cipőben volt mint te, erre már ki van találva megoldás.
nem vagyok egyedülálló anya, de családom több tagja is dolgozik/dolgozott gyermekvédelmi (gyerekotthon) területen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!