Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tonik tényleg beindítja a...

A tonik tényleg beindítja a szülést?

Figyelt kérdés

2018. dec. 22. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy inditja be. Csak egy mítosz amugy. Nyílván ez is olyan, mint a fahéj, ipari mennyiséggel kellene elfogyasztani, hogy beinduljon maga a szülés.

Az első terhességem végén mindennap ittam, semmi nem történt, most is végig kortyolgattam, mert elmúlt tőle a hányingerem, éa mellé nagyon kivántam, és még mindig egyben vagyunk.

36hkm

2018. dec. 22. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
1es válaszadó te beteg vagy 😂😂😂😂
2018. dec. 22. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
42. héten szültem. Mindent kipróbáltam a lépcsőzéstől kezdve a szexig, nekem semmitől sem indult be. Egyszer csak fekvés közben elfolyt a magzatvíz, és onnantól kezdve gyorsan ment.
2018. dec. 22. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
7hetes voltam, csak tonikot kivántam, pár nap alatt megittam 2 litert. Másnap vérezni kezdtem. Lehet hogy véletlen, egybeesés,lehet hogy nem. A kininnek méhösszehuzó hatása van, tehát beindithatja a szülést elvileg.
2018. dec. 22. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Azok a tonikok, amiket én ittam, azokban csak kinin aroma volt, kinin nem volt benne. Nem indította be a szülést.
2018. dec. 22. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
2x ittam, nem is apróztam el, 1,25 litereset pár órán belül megittam, nem csinált az semmit. Ahogy a többi hasonló sem.
2018. dec. 22. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

2. és 3. babánál mindent kipróbáltam, 2-2 liter tonikot is beleértve.

2. baba kerek 41 hét.

3. baba 40+2 indítva.

Az első, akivel semmit nem próbáltam, és a terhesség alatt tényleg betartottam minden hülyeséget, na ő 38+4-nél úgy döntött, elég volt odabent :D

2018. dec. 22. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
Szia! Azt nemhallottam h beinditja a szulest, csak azt h magzat hajto hatasa van. Edesanyam elottem levo terhessege elejen iszonyuan kivanta a tonikot, allandoan azt itta rengeteget. Nem tudom koze van e hozza, de a 12.het elott elvetelt. Neki a nogyogyasz mondta h terhesseg idejen tilos nagy mennyisegu tonikot inni.
2018. dec. 22. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszem, viszont hallottam olyat aki nagy mennyisegben itta és másnap meghalt a baba a 40 héten, nem 100% de én nem kockaztatnék. Mondom ezt 2 inditott szüléssel is.
2018. dec. 22. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!