Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A tonik tényleg beindítja a...

A tonik tényleg beindítja a szülést? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, bár sokan esküsznek különböző alkoholos "koktélokra".. Gondolom amiatt, mert az alkoholnak izomlazító hatása is van... "kedves" 1. válaszoló! Ugye tudod, hogy hatalmas bunkó vagy!!!!?,
2010. ápr. 26. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én erről nem hallottam.Utáltam mindig a tonikot,de mikor terhes voltam,liter számra tudtam volna inni.Mikor egyszer vettem a boltban akkor világositott fel a boltosnő,hogy ettől megszülhetek.Hát nem szültem meg.Lehet ha tényleg literszám vedeltem volna....
2010. ápr. 26. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Szia,ajánlanék valamit:tonic+kávé

Tudom gusztustalanul hangzik de beindítja.

Főzz egy jó erős feketét hüljön ki és öntsd hozzá 3dl tonichoz.Hatásos:)

2010. ápr. 27. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én végig ittam terhesség alatt, egy héttel hordtam túl, de akkor is rásegítéssel indult. Mondjuk én hozzá voltam szokva mert évek óta fogyasztom,nem tudom arra milyen hatással van aki nem szokott hozzá.
2010. ápr. 27. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Utálom a tonikot. :)

Aztán mikor már a 39. hétbe léptem és abban a hónapban utoljára volt ügyeletes az orvosom (nálunk kötelező ügyeletesnél szülni, nem lehet fogadott orvosod) vedeltem literszámra. :)

Egy héttel később érkezett a kisasszony, persze másik orvosnál. Tehát semmi hatása nem volt.

2010. ápr. 27. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam, hogy beindíthatja, vagy két napig ittam is, de semmi. Aztán utána néztem, hogy kinint tartalmaz, ami a malária ellenszere volt, stb., és káros lehet a magzatra,egészségügyi problémákat okoz, meg azt írták, hogy ha napi 1 litert elfogyasztasz, az újszülöttnek elvonási tünetei lehetnek. Ki tudja, igaz-e, de én inkább letettem róla, hogy tonikkal csalogassam ki a drágámat.
2010. ápr. 28. 10:38
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

Az a baj hogy sokan azt sem tudják hogyan kéne ezt a beindító szert használni.

Nem literszámra kell inni és nem 38 hetesen hanem a kiírt nap elött pár nappal elkezdeni.Annak még hatásosabb aki már túllépte a terminust vagyis túlhordja a babát.

Ahogy írtam már önmagában a tonic is hatásos de még jobb lefőzött kávéval összekeverve inni.

Nem olyan rég a terhesgondozóban beszélgettem egy kismamával aki akkor pont 40 hetes volt nst re jött de semmit nem mutatott az nst,nem voltak jóslói sokat mozgott a baba is.Ajánlottam neki ezt a keveréket hogy aznap otthon igyon .Másnap sms t küldött hogy megszült hajnalban:)

2010. ápr. 28. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tudom, hogy nem aktuális a kérdés, de ahogyan én is, más is rábukkanhat erre amikor aktuális lesz nála. Ehez szeretném leírni a tapasztalataimat. Kipróbáltam az este ezt a tonic+ kávé dolgot... Azon kívül, hogy egy életre megutáltam a tonikot és a kávét is egyaránt semmi hatása nincs. Összekeverve ittam meg kb 12 órája... utána 1 órát sétáltam.(előtte nem ettem, nehogy valami felszívjon valamit...) volt melegfürdő, pocaksimogatás, talpnyomkodás, minden egyéb... de a babám még most is bent bulizik... Tény ami tény... EZ A KOMBINÁCIÓ NEM SEGÍT sőt...még az éjszaka álltalában jelentkező esti jóslófájás is kimaradt... megijedt a babám, hogy idekint majd ilyen udorító koktél fogja őt várni:D!!! pedig nagyon hittem benne...
2011. aug. 16. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!