A doki össze-vissza beszélt. Holnap be kell mennem a kórházba, infúziót ad és megnézi, hogy valami hogy reagál. Lehet hogy beindítja a szülést? 40+2 hkm
Tegnap voltam az orvosomnál. Azt mondta, holnap este be kell mennem a kórházba, ad infúziót és megnézi hogy valami hogy reagál. Valami fájásokról meg a méhlepényről beszélt. Mert azt mondta, hogy amúgy már teljesen készen áll minden a szülésre. Azt viszont nem mondta, hogy benn kell maradnom és vigyek cuccot, vagy ilyesmi. Valaki tudja, mit jelenthet ez?
Mert azt hallottam, hogy infúzióval a szülést szokták beindítani...
Az én dokim is így csinálta velem. Épp ezért már úgy mentem, hogy minden cuccom nálam volt, ha beindulna a szülés.
Be is indult! Úgyhogy jobb, ha nálad vannak a kórházi csomagjaid.
Ha nem érted mit mond, miért nem kérdezed meg?
Oxytocin terheléses teszt, be indíthatja a szülés. Ha te is ezt szeretnéd, otthon rá lehet próbálkozni egy kis szexszel, mellbimbó ingerlésével, mindkettő mehosszehuzodast okoz
Oxitocint kapsz, és azt nézi meg vele, hogy
1. a méhed megfelelően reagál-e, azaz meg lehet-e indítani a szülést
2. a baba hogy reagál arra, ha az összeúzódások miatt rosszabb lesz a lepény keringése
Ez még nem szülésindítás, de beindulhat tőle a szülés. Vigyél cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!