Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem indul be aszülés a...

Ha nem indul be aszülés a doki megvárja még magátol beindul? Miért kell befeküdni ha lejár az idö és semmi bajom? Akkor is beinditja ha semmi bajom?

Figyelt kérdés
2008. szept. 11. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi gond max a 42.hétig várnak.A kiírt időpont után azért kell befekündi,mert ilyen kor már naponta kell NST és így nem kell beutazni a kórházba+csinálnak UH-t,kézzel is vizsgálják,hogy nyílik-e a méhszáj+csinálnak amnioszkópiát(a méhszájon át megvilágítják a mburkot és ha zavaros,zöld,akkor a baba belekakált).Ilyen esetben vagy indítják a szülést vagy ha több probléma is adódik császároznak.
2008. szept. 11. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam,hogy a magzatvíz zavaros.
2008. szept. 11. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem a fentiek miatt, illetve azért akart befektetni a dokim, mert szeretett volna terhelt CTG-t csinálni (oxitocin infúzióval fájásokat kelt, és nézi, hogyan reagál a baba). Persze ebből lehetett volna az is, hogy kapásból megindul a szülés. Végül szerencsére a kisfiam a kiírt napon megszületett.
2008. szept. 11. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem bekelett feküdnöm aznap mikor betöltöttem 40-et.Minden másnap csináltak oxitocin tesztet,hátha beindítja a fájásokat 5-öt kaptam semmi reakció.40+9 napon meg kellet császározni mert belázasodtam ez du.3 kor volt.(reggel még azt mondták minden oké)Fertőzött volt már minden.Persze én nem is tágultam semmit szűk egy újnyit csak.

20 hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!