Mi lett a feleségemmel? Amióta szült nem akar szexelni. Nem engedi hogy megpusziljam. Én nem értem mi baja.
Figyelt kérdés
Már próbáltam vele beszélni erről de csak nézett rám és meg sem szólalt. Már nem tudom mit csináljak. 4 hónapos a gyerek2018. nov. 20. 20:33
11/11 anonim válasza:
Az én kis babám 16 napos, normál szülésem volt, szal szex nincs kb 6 hétig, és szülés elött sem volt, sajnos, orvosi okok miatt, DE én próbáltam/probálom kielégíteni, ahogy csak tudom :D heti 1-2 alkalmat újszülött mellett is muszáj a párunkra fordítani. Csókok, ölelések, tipitapi,egyébb dolgok..érezze férfinak magat!! Probáld dicsérni a párod, hogy milyen jó anya, és szülés után is milyen szexi. Segíts neki, vidd el valahova kikapcsolodni, szerezz neki meglepetést. Annyi apróságnak tud örülni egy nő..csak meg kell probálni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!