Mi lett a feleségemmel? Amióta szült nem akar szexelni. Nem engedi hogy megpusziljam. Én nem értem mi baja.
Én mondjuk gyermekágyi depresszióba estem, kerestünk rá orvost.
Meg volt hogy az északai kétórántai etetéstől teljesen kivoltam, állandóan aggódtam a gyerek miatt, eszik nemeszik, kakil, nem kakil, stb.semmi kedvem nem volt a szexhez. Még magamra se tudtam figyelni nemhogy a férjemre. Túléltük.
Pedig fontos lenne, hogy ő mondja el, hogy mi a probléma.
Lehet, hogy csak a hormonok miatt, a prolaktin csökkenti a libidót, plusz ott a fáradtság.
Lehet, hogy a testi változások miatt nem érzi magát vonzónak.
Lehet, hogy úgy érzi, hogy minden rá marad, és nem támogatod eléggé.
Bármi más is előfordulhat, amire mi nem is gondoltunk.
Egy jótanácsot adnék. Ne úgy kezdd, hogy miért nincs szex. Ez meg se említsd. Kérdezd meg, hogy mi bántja, miben tudsz segíteni, hogy jobb legyen. Hivatkozz arra, hogy a kapcsolatot akarod javítani és szorosabbra fűzni, mert úgy érzed, hogy ő eltávolodott.
A 6-os mond valamit... nagyon sok esetben a nőt hibáztatják,ugyan hogy lehet hogy a szülés után közvetlen nem lesz ugyanaz a vad,buja szexistennő aki volt.
Kommunikálni kellene...ha puszit sem ad,akkor nem biztos,hogy a szexel van baja.Másrészt sok esetben tényleg az van,hogy apuka hazamegy,ledöglik a kanapéra,otthon semmit se csinál mert az asszony otthon van egész nap,ez a dolga,de este meg várja,hogy szét tegyék neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!