Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lett a feleségemmel?...

Mi lett a feleségemmel? Amióta szült nem akar szexelni. Nem engedi hogy megpusziljam. Én nem értem mi baja.

Figyelt kérdés
Már próbáltam vele beszélni erről de csak nézett rám és meg sem szólalt. Már nem tudom mit csináljak. 4 hónapos a gyerek
2018. nov. 20. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Belebuzult sajnos a gyerekbe.
2018. nov. 20. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Attól még, hogy anya lett, ugyanúgy feleség is, csak a fáradtság és az anyaszerepnek való megfelelés miatt nem koncentrál másfajta vágyakra. Mondd el neki újra és újra, lehet, hogy idő kell neki, hogy rájöjjön, elhanyagol.
2018. nov. 20. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Sosem értettem az ilyen nőket. Még ha hulla fáradt, vagy a libidójával van baj, az érthető, de se puszi, se ölelés, se kommunikáció?! Nagyon gáz. Én mindkét gyerkőc születése után alig bírtam kivárni a 6 heteket, a bújás és a csókok, simogatások pedig természetesek voltak már a kórházban is.
2018. nov. 20. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Én mondjuk gyermekágyi depresszióba estem, kerestünk rá orvost.

Meg volt hogy az északai kétórántai etetéstől teljesen kivoltam, állandóan aggódtam a gyerek miatt, eszik nemeszik, kakil, nem kakil, stb.semmi kedvem nem volt a szexhez. Még magamra se tudtam figyelni nemhogy a férjemre. Túléltük.

2018. nov. 20. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
En is kicdit ugy vtam mint a 4es de mi is tuleltuk, mert kaptam segítséget es a ferjem meg turelmes es szeretjuk egymast, emellett en kivantam az együttlétet csak mindig aggodtam vagy almos voltam.. Szerintem az okat kellene kideritened. Lehet depresszios vagy faj neki valami vagy faradg, stb
2018. nov. 20. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Kiveszed a részed otthon a feladatokból? Vagy csak hazamész, és várod, hogy az asszony széttegye a lábát, miután mos, főz, takarít, babázik egész nap?
2018. nov. 20. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Próbálj meg minél több gondot, feladatot levenni a válláról,ételt inkább rendeljetek, vedd át a babát két etetés között, hagy pihenjen stb.Mondogasd neki hogy szereted. Lehet az ilyen napokon lesz kedve egy kis hancúrhoz...
2018. nov. 21. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Pedig fontos lenne, hogy ő mondja el, hogy mi a probléma.

Lehet, hogy csak a hormonok miatt, a prolaktin csökkenti a libidót, plusz ott a fáradtság.

Lehet, hogy a testi változások miatt nem érzi magát vonzónak.

Lehet, hogy úgy érzi, hogy minden rá marad, és nem támogatod eléggé.

Bármi más is előfordulhat, amire mi nem is gondoltunk.

Egy jótanácsot adnék. Ne úgy kezdd, hogy miért nincs szex. Ez meg se említsd. Kérdezd meg, hogy mi bántja, miben tudsz segíteni, hogy jobb legyen. Hivatkozz arra, hogy a kapcsolatot akarod javítani és szorosabbra fűzni, mert úgy érzed, hogy ő eltávolodott.

2018. nov. 21. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
Mindkét gyerekkel veszélyeztetett voltam és most a harmadikkal is az vagyok, így nincs semmi közöttünk. Mindkétszer kb. 6 hónapos korukban voltunk először együtt. Ő heti 6 nap dolgozik 3 műszakban, én meg fáradt voltam, libidó 0. De túléltük, erős a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Azért puszi, ölelés, összebújás van, de az én férjem megértő és segítőkész.
2018. nov. 21. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A 6-os mond valamit... nagyon sok esetben a nőt hibáztatják,ugyan hogy lehet hogy a szülés után közvetlen nem lesz ugyanaz a vad,buja szexistennő aki volt.

Kommunikálni kellene...ha puszit sem ad,akkor nem biztos,hogy a szexel van baja.Másrészt sok esetben tényleg az van,hogy apuka hazamegy,ledöglik a kanapéra,otthon semmit se csinál mert az asszony otthon van egész nap,ez a dolga,de este meg várja,hogy szét tegyék neki

2018. nov. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!