Melyik hónapban szültetek és mi lett a baba csillagjegye? (szerintetek ez meghatároz bizonyos jellemvonásokat a babánál? )
Június 1.-én szültem ( ikrek )
Szerintem igen... megvannak a jegy szülötteinek bizonyos tulajdonságai, pl akaratosság,harcolni vágyás,vagy lustaság stb.Felnőtteknél is észre lehet venni bizonyos jellemzőket amik illenek a csillagjegyének a leírásához.Szóval szerintem ez a babákra is vonatkozik.
Április 2.-KOS
Tipikus kos a fiam :)
Fejjel megy mindennek (szó szerint).
június 11 ikrek
Abszolút igazak.
Én a családom többi tagjánál is átolvastam a jellemzést és mindenkire illett a személyiség.
A babákra is ugyanez igaz hiszen Ő is ember csak még picike,de akarata egyénisége már van születésétől fogva. :)
Január 26. vízöntő
A vízöntő jegyet rossz alvó babának írták mindenhol,ehhez képest már egész pici kb 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát,és még most 17 hónaposan is nappal kétszer alszik elég sokat! :)
Nekem is kos,mindkettő,ráadásul ikrek,egyik lány egyik fiú:)
Huhúúúúúúúúúúú mi van ott:)Tipikus kosok amúgy mint az anyjuk:D Makacs,önfejú kölkök de ugyanakkor kreatív vezető egyéniségek:)
Augusztus 20 Oroszlán
Húhh mi az hogy.......küzdök is a kisfiammal rendesen,mindennek elsöre úgy kell legyen ahogy ő akarja különben jajjj neked anya,iszonyatos erős nagy hangú,olyan kiskirály típus,tipikus oroszlán:) IMÁDOM:))))
Tiéd? Ödv
Szia!
Én január végén szültem, vízöntő. Nagyon jó alvó, nyugodt baba, szóval nekem még nem jött be. Viszont már most ügyes a keze, így a kézügyesség kiváló. Később elválik, hogy a kreativitás is megvan-e. Én egyébként hiszek benne.
Július 28.- Oroszlán
Tipikus oroszlán a fiam.
December 4-én született a lányom nyilas, bak aszcendenssel!
Igazi tűz jegy (apja is én is,de nekünk az aszcendensünk is tűz jegyű)Már most látszik hogy a családba eddig a legnyugodtabb a lányunk!Igazi kis felfedező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!