Hanyadik héten és mennyi óra alatt szültétek meg a babátokat?
Fiam született 39.hétre, 2950g és 53cm.
Délután 16 órakor ment el a nyákdugó,amikor éppen sorba álltam az egyik boltban.Ekkor elindultunk a kórházba már innen,és még aznap 18:40kor megszületett.Mivel úgy komolyabb előjele nem volt, h ma szülünk, így üres kézzel cuccok nélkül mentünk be, és már a férjem sem engedték el,mivel tudták, h apás szülést szeretnénk!
1. - 39+5. hét: 6 óra az első fájástól.
2. - 40+2. hét: 25 perc múlva volt meg a baba az első számomra érezhető fájástól számítva. (az nst már mutatta a fájásokat)
39+0 hetesen, 4.30 elfolyt a magzatviz, 5.30-tol korhaz, szuloszoba 9.00-tol, kitagultam 16.30-ra, nyomtam 3 es fel orat, 19.39-kor meglett az en gyonyoru kislanyom!
egy pillanatig sem volt kibirhatatlan a szules!
1. baba, kisfiú, 4330 gr, 59 cm: első fájás éjfélkor, 10 perces. 3-tól 3 perces. 4-kor kórház, 6-kor a dokim burkot repesztett, fél 8-kor kint volt a bébi. 6-ig csak nevetgéltünk, meg labdáztunk a férjemmel. A 1,5 óra volt a húzós, a burokrepesztéstől, közvetlenül utána kaptam oxytocint, hogy siessek, mert kakis volt a magzatvíz, és a szívhangja is rendetlenkedett.
Természetes úton meglett végülis, nagyon jól reagáltam az infúzióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!