Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés napján és a szülés...

A szülés napján és a szülés előtt pár nappal milyen előjeleitek voltak, hogy nem sokára megérkezik a pici?

Figyelt kérdés

Sok mindent tudni persze arról, hogy elfolyik a magzatvíz, vagy csak szivárog és akkor már az már a kezdete a vájúdásnak. Mégis érdekelne az hogy milyen érzés is volt, mennyire erősödött, milyen folyamatok kísérték. Persze nem kell percről percre leírni, csak röviden összefoglalni.

Illetve az érdekelne még hogy a szülés előtt pár nappal mit éreztetek? Mozgolódott a gyerek nagyon, vagy nagyon nyugtalanok voltatok, hasfájás stb.?

36. hétben járok és egy csomóan mondják hogy előbb lett meg a babájuk mint amire ki voltak írva. Én december 4-re, de legutóbb a nőgyógyászom megkérdezte hogy maga még nem szült meg? Mondjuk szerintem poénkodhatott is, mindenesetre azért kicsit pánikoltam.

2018. nov. 9. 09:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. nov. 9. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem semmi. Előző nap voltunk NST-n, az hullámzóbb volt, de láttam már cifrábbakat is.

Semmi sem jelezte, csak éjjel elfojt a víz.

2018. nov. 9. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Mint a 10-esnek. Reggel Nst-n voltam, semmi izgi nem volt. Az ügyeletes doki nézte, hogy 2 napom van programcsászárig, megmondta ki lesz akkor ügyeletben és elment.

Este 10-kor egy pukkanást hallottam, elfolyt a magzatvíz, 5 perces fájások jöttek. Egyből bementünk, a doki örült, hogy újra lát és éjfél után 40 perccel megszületett a lányom.

2018. nov. 9. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
fájások,megjön érzés,magzat viz csepeg,elfolyik sok mennyiség,pukkanás a hasban,sok sok tünet,vizsgálat eredménye
2018. nov. 10. 17:21
 15/15 anonim ***** válasza:

8as, ne beszélj butaságot. Első baba, 40 perc alatt született. Több ismerősömnek volt ilyen gyors szülése. Igenis ha úgy érzi az ember nem ér be mentőt kell hívni.

Inkább, minthogy autóban vagy otthon szülessen a baba

2021. jún. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!