A szülés napján és a szülés előtt pár nappal milyen előjeleitek voltak, hogy nem sokára megérkezik a pici?
Sok mindent tudni persze arról, hogy elfolyik a magzatvíz, vagy csak szivárog és akkor már az már a kezdete a vájúdásnak. Mégis érdekelne az hogy milyen érzés is volt, mennyire erősödött, milyen folyamatok kísérték. Persze nem kell percről percre leírni, csak röviden összefoglalni.
Illetve az érdekelne még hogy a szülés előtt pár nappal mit éreztetek? Mozgolódott a gyerek nagyon, vagy nagyon nyugtalanok voltatok, hasfájás stb.?
36. hétben járok és egy csomóan mondják hogy előbb lett meg a babájuk mint amire ki voltak írva. Én december 4-re, de legutóbb a nőgyógyászom megkérdezte hogy maga még nem szült meg? Mondjuk szerintem poénkodhatott is, mindenesetre azért kicsit pánikoltam.
Semmi
Párodat, ha sűrűbbek, akkor mentőt, de ő oda visz ahová tartozol
( én nem abban a kórházban szûltem)
Nekem hajnali 4 kor indult, de akkor még azt hittem nem az, aludtam fél órát, megint jött, elmentem tusolni.. Onnan 10 percesek voltak..
7
7 kor voltunk benn a kórházban..
Akkor már otthon nem lettem volna el..
10-re tágultam ki
Nehogy azt hidd, hogy úgy megy mint a filmekben. Nem fog a szoba padlóján megszületni, ha nem hívsz 5 percen belül mentőt. Az olyan ritka, főleg első gyereknél. Nekem előtte nap rettenetesn fájt a hátam, de nem gondoltam rá, hogy azért. Aztán éjjel jelentkeztek rövidebb görcsök, kb.fél óránként. Ez úgy éjfél és hajnali 3 között volt. A férjem éjszakázott, fél 5-kor hívtam fel, hogy nem kell haza rohannia, nyugodtan vigye végig a műszakot, de szerintem lesz valami. Fél órn belül itthon volt. Egész nap 10-12 percenként voltak összehúzódásaim. Még simán tettem-vettem, pakolgattam. Következő éjjel 1-kor mentünk be, mert akkor már 7 perceseim voltak. A kórházban visszaállt 15 percesekre, így osztályra tettek, és vártunk. Következő éjjel folyt a vizem, és utána 3 óra múlva sírt fel a lányom.
Amúgy november 28.-ra várom a második babánkat, semmi előjel még. Éjjel egy-egy jósló esetleg. A lányom amúgy 2 nappal a kiírt előtt született.
A mento nem erre valo.
A vajudas 12-36 ora is lehet, boven lesz idod.
A égvilágon semmi.
Még aznap is CTG-n voltam reggel, dokim meg is vizsgált.
Aztán délben folyni kezdett a vizem. De se keményedés, se fájás. Még én sem hittem, hogy szülni fogok.
Este 10-re lett meg a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!