Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Alhasban szurkáló, de inkább...

Alhasban szurkáló, de inkább nyilalló/feszülő fájdalom volt valakinek szülés előtt néhány nappal/héttel? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

36+1 hetes vagyok, hétfő óta érzem, de úgy igazán kedden délelőttől. Hétfőn még csak picik, inkább csak kellemetlenek voltak, kedd óta nyilall bele csúnyákat. Keddi méhszáj vizsgálat c3000, megtartott, zárt méhszáj. Szeméremcsont mögött érzem, méhszáj magasságában, főleg akkor, ha a pici lenyomja a buksiját, onnan sugárzik a hasam alsó részébe, néha hüvelybe is. Néha pocakkeményedés és/vagy derékfájás is társul hozzá, de ma pl combtőtől a lábamba is lesugárzott 1x1 (csak a balba).

Első baba, kb. a szúrások óta nagyon mozgékony újra a kismanó, 18. hét óta fejvégű, tehát nem most fordult irányba.

Doki nem mondott semmi konkrétat, leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi: volt/van-e valakinek ilyen a terhessége vége felé, van-e/lehet-e jelentősége, vagy ez már így marad a szülésig? Vagy ebből lehet akár szülés is napokon belül?

Kb olyan érzés, mint amikor úgy tele a hólyagod, hogy már fáj, feszít és pisilned meg nem kell...

2018. máj. 24. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én így voltam szintén 35-37. hét körül. nem múlt el szülésig csak néha jobb volt néha rosszabb. A szeméremcsonti fájdalom miatt alig tudtam ülni. Szurkált is keményedtem is ilyenkor pihentem. Volt olyan,hogy sétáltam úgy befájdult azt hittem szét csúszik a medencém. 41+3 napra szültem indítással. Szóval nyugi nem feltétlen szülés. ☺
2018. máj. 24. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál! Nekem nem a csontom fáj, ill. az is fáj, de az teljesen más. Ezt inkább hasban érzem, főleg amikor mocorgás van. Séták után rosszabb, de fekve is előjön. :/

Még valaki?

2018. máj. 24. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Voltam én is igy annyit jelent hogy kezd szűk lenne az otthona :) lassan jobb lesz majd mikor már minden helyre áll akkor olyan 3-4 nap a szülés. Nekem igy volt de persze mindenkinél máshogy van :)
2018. máj. 29. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!